Melem protiv glavobolje Biljna sinergija 15ml

(2 recenzije korisnika)

550 RSD

Prirodan način za tretman svih vrsta glavobolja, bez neželjenih dejstava na bazi biljnih i eteričnih ulja, bez aditiva, boja i konzervanasa .

Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Melem protiv glavobolje Radionice melema Biljna sinergija sadrži: eterično ulje lavande, eterično ulje nane, eterično ulje eukaliptusa, eterično ulje ruzmarina, kokosovo ulje, maslinovo ulje, pčelinji vosak, ulje pšeničnih klica.
Eterično ulje nane se dobija destilacijom vodenom parom svežih listova divlje nane (Mentha arvensis). Ovo eterično ulje ima široku primenu zahvaljujući glavnom sastojku mentolu. Kada se primeni lokalno eterično ulje nane dovodi do produženog efekta hlađenja kože, smanjuje kontrakcije mišića i povećava cirkulaciju krvi na mestu primene.
Eterično ulje lavande ima brojna terapijska i lekovita svojstva koja uključuju opuštanje i smanjenje napetosti, smanjenje stresa- deluje kao sedativ, antidepresiv, anksiolitik i antikonvulziv. Prema istraživanjima linalol i linalil acetat koji su sastojci eteričnog ulja lavande posle lokalne primene veoma brzo prolaze kroz kožu i dolaze do centralnog nervnog sistema gde izazivaju depresiju istog, pa je to razlog što se ovo ulje koristi za lečenje glavobolje izazvane stresom i nervozom.
Eterično ulje eukaliptusa služi kao ekspektorans pa pomaže izbacivanje štetnih toksina i mikroorganizama iz organizma. Takođe ovo ulje otvara nosne šupljine i dovodi do smanjenja pritiska u sinusima koji može biti uzrok veoma jakih glavobolja. Svoje pozitivno dejstvo eterično ulje eukaliptusa ispoljava regulacijom emocionalnog balansa i poboljšanjem raspoloženja. Udisanjem eteričnog ulja eukaliptusa dolazi do smanjenja bola, smanjenja krvnog pritiska. Takođe ovo ulje
ispoljava antiinflamatorni efekat što se koristi u terapiji respiratornih oboljenja.
Eterično ulje ruzmarina se u narodnoj medicini od davnina koristilo za lečenje glavobolje i za poboljšanje cirkulacije zbog svojih stimulativnih, antiinflamatornih i analgetskih efekata. Ovo eterično ulje povećava orijentaciju u prostoru i budnost, a ima i umurujuće dejstvo. Takođe smanjuje stres i emocionalne okidače koji mogu izazvati napade glavobolje.
Ukoliko se i Vi nalazite među tom populacijom ljudi koji pate od čestih glavobolja Radionica melema Biljna sinergija Vam nudi melem za potpuno prirodan tretman Vaše glavobolje.
Ulje pšeničnih klica se dobija hladnim presovanjem pšeničnih klica i veoma je bogato nezasićenim masnim kiselinama(preko 60%). Pored njih ovo ulje sadrži i vitaminime A i D, vitaminime B-kompleksa, vitamin E i vitamin K. Sadržaj vitamina E je 7 puta veći nego u ostalim uljima.Vitamin E iz ovog ulja ima snažno
antioksidativno dejstvo pa njegov dodatak drugim preparatima koji sadrže biljna ulja produžava rok trajanja.
Melem protiv glavobolje u svom sastavu sadrži eterična ulja nane, lavande, eukaliptusa i ruzmarina koja su inkorporirana u potpuno prirodnu podlogu od maslinovog, kokosovog ulja i pčelinjeg voska.
Zbog svog kompleksnog sastava koristi se za sve vrste glavobolja.
Upotreba melem protiv glavobolje: melem utrljavati u predelu čela, temporalnom predelu i na vratu više puta tokom glavobolja.
Ne postoje neželjena dejstva na primenu melema.
Ne postoje kontraindikacije za primenu melema.
Melem mogu koristiti trudnice i deca iznad 6 godina jer je potpuno prirodan.
Za decu mlađu od 6 godina konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.
Osobe preosetljive na na neki od sastojaka ne bi trebalo da koriste melem protiv glavobolje.

Slanje paketa

Naše pošiljke u Srbiji šaljemo kurirskom službom Post Express. Uobičajeno vreme dostave je 2 radna dana za veća naselja, a za udaljenija mesta 4 radna dana. Ukoliko prilikom isporuke niste na adresi koju ste naveli za isporuku, kurir će Vam ostaviti izveštaj u prispeću pošiljke. Pošiljku možete podići u najbližoj pošti u roku od 5 radnih dana. Troškove dostave snosi kupac, a cenu dostave možete pogledati na sledećem linku: Cenovnik dostave Post Express

Reklamacije

Ukoliko ste proizvode kupili u online prodavnici, prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na broj 062 10 80 988.  U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, kontaktirate na telefon 062 10 80 988. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.  

Vraćanje i zamena

Zamenu proizvoda prihvatamo samo u slučaju da isporučena roba ne odgovara naručenoj i ako dođe do mehaničkog oštećenja proizvoda prilikom transporta tako da proizvod postane neupotrebljiv. Zamena oštećenog artikla ide na trošak prodavca i vrši se preko odgovarajuće kurirske službe. Zamenu otvorenih i korišćenih proizvoda ne prihvatamo.

Biljna Sinergija

Firma Radionica melema Biljna sinergija je mala porodična firma, koja se bavi proizvodnjom melema po tradicionalnim recepturama, uz korišćenje najkvalitetnijih prirodnih sirovina.

U svojoj ponudi trenutno imamo 9 vrsta melema, koji se prave ručno, u malim serijama jer ne sadrže veštačke sirovine, aditive, konzervanse i boje.

 • Melem protiv akni i bubuljica
 • Melem za tretman atletskog stopala
 • Melem za tretman ekcema i psorijaze
 • Melem protiv glavobolje
 • Melem protiv nesanice
 • Melem za negu usana
 • Melem za tretman ožiljaka i strija
 • Melem protiv bradavica i kurjih očiju
 • Melem protiv hemoroida

Cilj nam je da u moru komercijalnih preparata koji se prave od veštačkih sirovina ljudima pružimo mogućnost izbora.

Svi proizvodi prodavca: Biljna Sinergija

2 ocena za Melem protiv glavobolje Biljna sinergija 15ml

 1. Nadja Djordjevic (potvrđeni kupac)

  odlican

 2. andjela.popovic90 (potvrđeni kupac)

  Odlican proizvod

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.