Mustra Bečka- Prekrivač- Pokrivač- Tepih Mint Bež

RSD 5,000.00

Ručno tkana prostirka od bukle tkanine koju možete koristiti kao prekrivač za nameštaj tepih ili pokrivač

Prodavac Mustra_Becka
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , , , , , ,

Opis

  • Prekrivač- Pokrivač- Tepih
  • Višestruko upotrebljiva prostirka, 3 načina, praktičan
  • Tradicionalna izrada na razboju iz 1890. godine, moderan dizajn
  • Dimenzije 70×100
  • Boja Mint Bež
  • Materijal izrade bukle (tkanina od vune čvrste pređe, satkana od kovrđžavog prediva)
  • Lako se održava, pere se na 30 ili 40 stepeni u veš mašini, ili na ruke
  • Mekan, udoban, dovoljno čvrst da bude tepih i dovoljno mekan da bude prekrivač
  • Svaka prostirka je unikatna, ne postoje dve iste

Dodatne informacije

Težina 1 kg

Mustra_Becka

Ako bi trebalo u jednoj rečenici opisati kako i zašto je nastala ideja oko Mustre Bečke, recimo da bi to bilo ovako: #onokad  iz dugogodišnje ljubavi prema ručnom radu, tradiciji i kućnom dekoru nastane ostvarenje sna i siguran kutak u kojem vaše Mustre prostirke oživljavaju. Ljubav kao glavni pokretač, praćena onim što zovem posvećen rad kao krunu uspeha, imaju saradnje sa svima onima kojima je potrebna pomoć u pronalasku idealnog prekrivača, kućnog dekora za lepši izgled doma. Kroz desetogodišnje iskustvo naše Mustre koje su ručno tkane na razboju iz 19. veka postale su stalni saveznici lepšeg doma. Svaki dan na tradicionalnom razboju utkaju se niti modernog dizajna za Vaše domove. Sve je počelo kao ideja nakon mog obrazlaganja trenutnog nezadovoljstva oko posla, kada mi je osoba bliska meni uputila pitanje „A zašto ne otvoriš svoju firmu, i šta te sprečava?“ Shvativši da nemam nikakvih ograničenja do sebe same i da je nebo granica, rešila sam da se upustim u avanturu preduzetništva i pokrenem biznis koji će služiti kao pomoć i vođstvo drugima u uređenju doma. Tako sam sama stvorila i kreirala posao koji volim. Prostirkama specijalno kreiranim za svakog kupca pojedinačno pomažem uređenju kuća, stanova, čitalačkih kutaka, i svih ostalih delova doma kojima treba kvalitetna tkanica izrađena od buklea, tkanine od vune čvrste pređe, satkana od kovrđžavog prediva. Sve naše Mustre su unikatne i ne postoje dve iste. Ako postoji neki kutak u Vašem domu koji treba oplemeniti nekom prostirkom vrhunske izrade, budite slobodni da nas kontaktirate.

Svi proizvodi Mustra_Becka

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Sve porudžbine koje stignu do 13h , šaljemo istog dana, a sve porudžbine koje stignu posle 13h šaljemo narednog dana. Pakete šaljemo isključivo kurirskom službom Postexpress i poštarinu plaćate po njihovom cenovniku. Preuzimanje pošiljke se vrši svakog radnog dana u periodu od 10 do 18 časova, a isporuka narednog dana do 19h, osim u slučaju kada na zahtev Kupca isporuka bude do 12h ili dan za dan. U slučaju da niste na adresi prilikom dolaska kurira biće vam ostavljen izveštaj sa kojim možete vašu pošiljku podići u najbližoj pošti. Ukoliko isporuka nije moguća krivicom Kupca, Prodavac ima pravo da nastale troškove prilikom prvobitne isporuke zaračuna Kupcu prilikom ponovnog slanja. U tom slučaju Kurirska služba će dostaviti potvrdu sa svim potrebnim podacima u kojoj se vidi mesto i vreme kada je pokušana isporuka. Prodavac je dužan da roba prilikom slanja bude obezbedjena i isporučena u originalnom pakovanju i ispravnom stanju. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proveri ispravnost robe i svojim potpisom potvrdi da je robu preuzeo u ispravnom stanju, jer se naknadne reklamacije po pitanju količine ili samog oštećenja neće uvažavati.

Reklamacije

Za svaki komad koji izrađujemo, potrudili smo se da navedemo što je moguće više detalja, kako biste što preciznije odabrali baš onu boju i veličinu koja Vama odgovara. Ukoliko iz bilo kog razloga naručeni artikal ne bude odgovarao, molimo Vas da nas što pre kontaktirate na mail <a href="mailto:mustrabecka022@gmail.com">mustrabecka022@gmail.com</a> da u najkraćem roku rešimo problem. Imajte u vidu da su naše Mustre unikatne i ne postoje dve iste. Rok za reklamaciju je 7 dana.

Vraćanje i zamena

Ukoliko  se odlučite da vratite naručeni proizvod, molimo da nas kontaktirate u najkraćem mogućem roku na mail <a href="mailto:mustrabecka022@gmail.com">mustrabecka022@gmail.com</a>. U slučaju povrata robe, trošak slanja snosi kupac, osim ako se ustanovi da se povrat vrši usled potvrđene reklamacije.

Pitanja i odgovori

You are not logged in

Možda će vam se svideti …

Novo Prodavac Mustra_Becka