Muzička slagalica

RSD 800.00

Slagalica sa motivima muzičkih simbola

Prodavac Muzicka_radionica_Bim_Bam
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , , ,

Opis

Slagalica je osmišljena tako da deca uzrasta od 3+ godina upoznaju muzičke simbole. Slagalica nema označenu ivicu (ram) niti sliku po kojoj se rešava kako bi akcenat bio na logičkom rasuđivanju, auto korekciji i pamćenju. Rađena po Montesori principu sa kontrolom greške što znači da je dete u mogućnosti da potpuno samo tačno složi sliku. Slagalica ima 20 delova i 12 različitih muzičkih pojmova a osnovni cilj, osim upoznavanja sa muzičkim simbolima je i vežbanje strpljenja, planiranja i razmišljanja unapred .

Izrađena je od najkvalitetnije kaširane lepenke i spakovana u pamučnu vrećicu radi lakog čuvanja i nošenja.

Dodatne informacije

Težina 140 kg
Dimenzije 30 × 21 cm
uzrast deteta

3-4G, 4-5G, 5-6G, 6-7G, 7-8G, 8-9G, 9-10G, 10-11G, 11-12G, 12+G

Muzicka_radionica_Bim_Bam

Igra je najvažniji kanal učenja kod dece! Imajte uvek to na umu kada želite da dete nešto nauči i da to shvati kao radost. Igra budi radoznalost, kreativnost, želju za boljim rezultatom, takmičenje sa sobom i drugima. Igra trenira veštine poput planiranja, razmišljanja unapred ili strategija. Ona treba da bude usklađena sa nivoom znanja i veština deteta tako da svaki put nešto novo saznaju. Ako je previše laka ili previše komplikovana dete će je odbiti, baš kao i ako traje neadekvatno dugo. Zato birajte mudro, vodite računa da dete kroz igru treba da savlada određene veštine i znanja i da se zabavi!

Muzičke društvene igre nastale kao logični nastavak knjiga “Više od muzičke igre” i “Više od muzičke sveske” predstavljaju jedinstvenu zbirku igara za različite uzraste, potrebe i znanja dece i odraslih. Igre koje kombinuju zabavu, učenje, vežbe strpljenja, promišljanja i planiranja, u skladu su sa Montesori i NTC metodama i napravljene od najkvalitetnijih materijala uz izuzetan dizajn.

Svi proizvodi Muzicka_radionica_Bim_Bam

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Svu robu dostavljamo službom Post Express (postexpress.rs) Potrebni podaci za slanje su: Ime i prezime, grad, adresa, broj telefona. Za fizička lica plaćanje je po preuzimanju robe a pravna lica imaju mogućnost da plate unapred, fakturom, a zatim im šaljemo robu zajedno sa računom.

Reklamacije

Prodavac nije uneo pravila.

Vraćanje i zamena

U slučaju da je isporučena roba koju kupac nije tražio, Bim Bam se obavezuje da kupcu isporuči odgovarajući proizvod a da kupac pogrešan vrati.

Pitanja i odgovori

You are not logged in

Možda će vam se svideti …

Prodavac Muzicka_radionica_Bim_Bam
Prodavac Muzicka_radionica_Bim_Bam
Prodavac Muzicka_radionica_Bim_Bam
Prodavac Muzicka_radionica_Bim_Bam
Muzičke domine
RSD 800.00
Prodavac Muzicka_radionica_Bim_Bam
Prodavac Muzicka_radionica_Bim_Bam