MY VEGGIES DODATAK JELIMA SA POVRĆEM (MEŠAVINA ZAČINA)

RSD 350.00

Prirodni dodatak jelima sa povrćem

Prodavac My_veggies
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , ,

Opis

My Veggies dodatak jelima sa povrćem je 100% prirodna mešavina sušenog povrća i morske soli, bez dodatka konzervansa, pojačivača arome i sredstava protiv zgrudnjavanja.
Sadrži 75% sušenog povrća (šargarepa, koren i list celera i peršuna, list selena, paštrnak, papriku baburu, kupus i praziluk) i 25% morske soli.
Odličan je dodatak raznim jelima kojima daje fantastičnu očaravajuću aromu.
Nagrađen je zlatnom medaljom za kvalitet na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu 2019.

Dodatne informacije

Težina 300 kg

My_veggies

Otkrijte ukuse Mediterana na vašem stolu!

My Veggies sušeni paradajz u ulju i pesto od sušenog paradajza nagrađeni su velikom zlatnom medaljom i zlatnom medaljom za kvalitet na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu 2018. My Veggies dodatak jelima sa povrćem (mešavina začina) je najbolji izbor za zdrav način ishrane i idealan dodatak svakom vašem jelu. Dobitnik je zlatne medalje za kvalitet na 86.Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu 2019.My Veggies sušeni mleveni beli luk odličan je kao zamena za svež beli luk i fantastičan je začin u jelima i mesnim prerađevinama.
Otkrijte prirodu – otkrijte My Veggies!

Svi proizvodi My_veggies

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

<h5>Porudžbine se obrađuju i šalju u roku od 24 h  (osim ukoliko je porudžbina izvršena vikendom), službom Post express. Cenovnik moćete naći na sledećem linku: <a href="http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp">http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp</a>.</h5>  

Reklamacije

<h5>Reklamacije se uvažavaju ukoliko dođe do oštećenja u toku transporta (lom staklenke, prosut sadržaj) što je dovoljno dokumentovati fotografijom. U tom slučaju vršimo kompenzaciju slanjem poručenog proizvoda o našem trošku.</h5>

Vraćanje i zamena

<h5>Vraćanje i/ili zamena proizvoda je moguća s tim da troškove vraćanja i ponovnog slanja snosi kupac.</h5>

Pitanja i odgovori

You are not logged in