Namaz od Vilamet maline

RSD 400.00

Žigon Vilamet namaz odlikuje bogat slatko-kiseli ukus domaće maline, pružajući Vam osvežavajuće i prijatno uživanje.

Prodavac Žigon Maline
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , , , , ,

Opis

Žigon Vilamet namaz odlikuje bogat slatko-kiseli ukus domaće maline, pružajući Vam osvežavajuće i prijatno uživanje.  Kako se namaz manje kuva i sadrži malu količinu šećera, sve nutritivne vrednosti maline se zadržavaju i odlična je zamena u zimskim danima umesto sveže maline. Ukoliko ste ljubitelj zdravih i domaćih proizvoda, ovaj ručno pravljen namaz je pravi izbor za Vas. Odličan je izvor vitamina C, B, E i K. A ukoliko Vam se prijede nešto slatko, ovaj niskokalorični namaz zadovoljiće Vašu potrebu!

Dodatne informacije

Težina 350 kg

Žigon Maline

Mi smo mala firma koja neguje porodične vrednosti. Cela porodica učestvuje u stvaranju jedne teglice, počevši od sadnje maline, njenog gajenja i branja pa do samog kuvanja i pakovanja namaza. I to se oseti u našoj tegli. Naše maline, sorta Vilamet, uzgajamo na 1.100m nadmorske visine u selu Visoka – ariljski okrug koji je najpoznatiji po uzgoju malina. Držeći se tradicionalne recepture, koja je prenošena sa kolena na koleno, pravimo namaze visokog kvaliteta, isključivo od maline koju sami uzgajamo. U našim proizvodima nećete pronaći arome, aditive niti druge hemijske suplemente.

Svi proizvodi Žigon Maline

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Proizvode šaljemo post express-om na teritoriji cele Srbije. Poštarinu plaćaju kupci. Više o iznosu poštarine možete pogledati na linku: <h3 class="pull-left"><a href="https://www.posta.rs/cir/stanovnistvo/usluga.aspx?usluga=postanske-usluge/ekspres-usluge-srbija/post-ekspres-post-express">https://www.posta.rs/cir/stanovnistvo/usluga.aspx?usluga=postanske-usluge/ekspres-usluge-srbija/post-ekspres-post-express</a></h3> Isporuku možete očekivati u roku od 2-3 radna dana.

Reklamacije

Prodavac nije uneo pravila.

Vraćanje i zamena

Prodavac nije uneo pravila.

Pitanja i odgovori

You are not logged in