NERVNI SLONOVI- Dobre brlje

RSD 300.00RSD 1,000.00

print/razglednica

Poništi
Prodavac Dobre brlje
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , SKU: N/A

Opis

print Nervni slonovi dimenzija 33x24cm

razglednica Nervni slonovi dimenzija 15x10cm

Dodatne informacije

Težina 0.0615 kg
Dimenzije 32 × 6.5 cm
dimenzije

print 33x24cm, razglednica 15x10cm

Dobre brlje

Dobre brlje su virtuelna riznica brljotina autorke Marije Matić.  Brlje ne žmure na budućnost, pravila, nepravdu, ili makar pokušavaju. Brlje se igraju. Linijama, bojama, kontekstima, rečima, smislenim i besmislenim.

Brlje nastaju u programu Paint, a dodatno se po potrebi ulickavaju fotošopom. Brlje su često zato nepopravljive- taknute maknute,  opominju da ih takve volite, a zahtevaju da se naviknete na nesavršeno, zbrljano, krivo i trenutno. Jer brljanje je oduvek bilo oslobađajuće.

 

Svi proizvodi Dobre brlje

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Brlje šaljemo brzom poštom, za sada po Srbiji. Plaćate po preuzimanju narudžbine. Ne zaboravite da plaćate cenu narudžbine plus troškove poštarine (ovde možete pogledati očekivanu cenu poštarine <a href="http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp">http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp</a>). Postoji mogućnost da narudžbinu lično preuzmete u Beogradu.     Brlje su na odmoru do 26. januara 2020. Porudžbine šaljemo nakon toga :)

Reklamacije

Ukoliko dobijete ono što niste očekivali, ohrabrujemo da reklamirate. Brljotine se svima podkradu. Reklamacije se uvažavaju ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili proizvod u oštećenom stanju.

Vraćanje i zamena

U slučaju da je stigla pogrešna ili oštećena narudžbina, moguće je vraćanje i zamena. U tom slučaju, mi snosimo troškove poštarine, u svim ostalim slučajevima kupac.

Pitanja i odgovori

You are not logged in