Novčanik REGULAR #2 Sunrise

RSD 1,700.00

Napravljeno od apcikiranog materijala-cerade,
origami tehnikom. Ručno pravljeni proizvod.

Prodavac Regenerik
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , ,

Opis

Novčanici su napravljeni od apcikliranog materijala-cerade i spadaju u ekološki proizvod. Ručno su sklapani origami tehnikom. Kreirano u Srbiji sa mnogo ljubavi.

Izaberite dizajn koji vas najviše inspiriše i pokreće. U svakom od njih, postoji mešavina urbanog, novog, ali i drevnog. Nekad i naizgled jednostavni crtež krije tajnu svemira. Na vama je da otkrijete.

Dodatne informacije

Težina 0300 kg
Dimenzije 10 × 3 × 85 cm

Regenerik

Garderoba i aksesoari od prirodnih, biorazgradivih i recikliranih materijala.

 

O BRENDU “REGENERIK”

Regenerik je novonastali brend čiji je cilj da utiče, osvesti i promeni. Uz pomoć sasvim običnih stvari, kao što su tkanina i štampa, rađaju se sveže i jedinstvene kreacije, kao simboli večne prirode, slobode i balansa. Želimo da pokrenemo i ozelenimo vaš duh, da bi zajedno, u svojstvu kolektiva, urbanog ali uvek okrenutog prirodi, menjali i regenerisali sve što nas okružuje.

KO SMO MI I ŠTA ŽELIMO:

Mi smo grupa entuzijazista i aktivista koja beskrajno veruje u moć obnove prirode i društva. Delimo svoje ideje sa drugima, u cilju povećanja urbane i osvešćene supkulture, čiji bi članovi širili pozitivnu promenu u svetu. Verujemo da je svaki doprinos značajan. Ponekad je potreban samo mali podsetnik.

Svi proizvodi Regenerik

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Robu šaljemo PostExpressom. Vreme od naručivanja do slanja paketa 1-2 radna dana. Na sledecem linku je cenovnik usluga PostExpress-a. Naši proizvodi spadaju u kategoriju "do 0.5kg" http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

Reklamacije

U suštini, reklamacije ne primamo ali nam se svakako javite ako imate bilo kakav problem sa našim proizvodom i rado ćemo izaći u susret.

Vraćanje i zamena

Kada dođe do prihvatanja reklamacije vršimo zamenu proizvoda a troškove transporta snosi kupac u oba smera.

Pitanja i odgovori

You are not logged in