Nude set sveća

1.990 RSD3.990 RSD

Prirodne, veganske i netoksične sveće od najfinijeg sojinog voska sa pamučnim fitiljem. Vrlo atraktivan dizajn muškog i ženskog torza karakterističan je za ovu kolekciju sveća. Dostupne u dve veličine: M i L

Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Prirodne, veganske i netoksične sveće od najfinijeg sojinog voska sa pamučnim fitiljem. Vrlo atraktivan dizajn muškog i ženskog torza karakterističan je za ovu kolekciju sveća. Dostupne u dve veličine: M i L

Veličina M: Visina ženskog torza je 10 cm a zapremina oko 190g, visina muškog torza je 11 cm, a zapremina oko 360 g.

Veličina L: Visina ženskog torza je 14 cm, a zapremina oko 290 g, visina muškog torza je 14 cm, a zapremina 490 g.
(*zapremina nije isto što i težina sveće)

U svakoj sveći veličine M uživaćete oko 4 h.

U svakog sveći veličine L uživaćete oko 20 h

Bele sveće karakteriše kombinacija mirisa magnolije, marakuje, manga,mošusa, limuna i bele orhideje.
Crne sveće karakteriše kombinacija mirisa sandalovine, čedara, cimeta,lavande i bosiljka.

Set podrazumeva jedan muški i jedan ženski torzo u boji koju izaberete.

Slanje paketa

Sveće šaljemo Post Express kurirskom službom i njihove cene možete pogledati na http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp Sve naše sveće su uglavnom težine od 500 g do 1.5 kg, osim ako je u opisu same sveće drugačije naglašeno. Od momenta porudžbine na Zanaterii, paket šaljemo u roku od 48h, osim ako poručite u petak, paket ćemo poslati u ponedeljak.

Reklamacije

Reklamacije primamo 24h od momenta porudžbine koje uključuju oštećenje sveće prilikom transporta. Potrebno je da nam na mail info@lumika.rs pošaljete fotografije oštećenog proizvoda i u roku od 24h dobićete odgovor od nas.

Vraćanje i zamena

Ukoliko je sveća prilikom transporta oštećena, potrebno je da nam se na mail za reklamacije javite u roku od 24 h od momenta dobijanja paketa i mi ćemo Vam za isto toliko vremena odgovoriti. Nastojimo da sve naše sveće krajnjem kupcu prikažemo u boji kokva je sveća zaista, ali napominjemo da u zavisnosti od tehnike koju koristite pri poručivanju sveće, kao i rezoluciju i podešavanja iste, može doći do odstupanja boje u nijansama.

Lumika_Candles

Mi smo porodična radionica koja se bavi ručnom izradom luksuznih i klasičnih sveća. Izuzetno smo posvećeni kvalitetu naših sveća, te s toga posedujemo sertifikate svih materijala koje koristimo pri izradi.

Svi proizvodi prodavca: Lumika_Candles

Dodatne informacije

boja

Bela, Crna

veličina

L, M