Ogledalo

RSD 4,248.00RSD 23,718.00

Around ogledalo

Kružna forma bez početka i kraja simboliše jedinstvo, posvećenost i zajednicu. Inspirisani prirodom i našom sve većom potrebom da joj se ponovo približimo stvorili smo Around. Ovo okruglo zidno ogledalo sa ramom od punog drveta veoma efektno otvara prostor istovremeno stvarajući osećaj harmonije i sigurnosti.

Jedan je od stubova svedene Scandi kolekcije i idealno se uklapa sa ostalim komadima iz iste serije. Odlično je rešenje za ljubitelje laganih i prozračnih zidnih galerija jer se može kombinovati sa još dva Around ogledala u različitim dimenzijama.

Očisti

Opis

Okruglo zidno ogledalo “Around” sa ramom od punog drveta komad je nameštaja koji izuzetno efektno izgleda u prostoru. Pripada svedenoj Scandi kolekciji i savršeno se uklapa s drugim komadima nameštaja iz iste serije.

Ovo efektno ogledalo fantastično izgleda u hodnicima, predsobljima, kupatilima, spavaćim sobama, dnevnim boravcima ili restoranima, kafićima i drugim javnim objektima. Osim praktične uloge koju ogledala imaju, ona daju i posebnu estetsku vrednost enterijerima. Ogledala mogu vizuelno povećati i proširiti prostor i dati mu posebnu dubinu, a ukoliko se postave nasuprot prozora ili nekog drugog izvora svetlosti, dodatno će povećati osvetljenost vašeg doma. Takođe, ogledalo možete postaviti na poziciju sa koje će reflektovati najlepšu stranu vašeg doma.

Proizvodimo ga u sledećim dimenzijama:

Ø 800mm, Ø705mm, Ø590mm, Ø495mm, Ø400mm

Površinski lakirano akrilnim lakom sa 0% sjaja

Dostupne vrste drveta: hrast, jasen i orah.

*Može se prodavati kao set od više komada ogledala različitih prečnika ili celog seta od svih 5 komada

**Rok isporuke je 30 dana.

Dodatne informacije

materijal

Drvo

vrsta drveta

jasen, hrast, orah

prečnik

400 mm, 495 mm, 590 mm, 705 mm, 800 mm

Floem_Studio

O nama

Floem je nastao u septembru 2018. godine kao sinergija vizije dvoje autora, Milene Jovanović i Filipa Vukosavljevića. Floem je zamišljen kao brend koji će srpskom tržištu ponuditi upravo ono što mu nedostaje: nameštaj od masiva domaće proizvodnje ispirisan skandinavskim dizajnom. Tokom procesa nastanka brenda, ideja je bila da se kroz godine Floem razvija i raste, osluškujući tržište. Polazeći od temelja skandinavskog i mid-century dizajna, kao što su jednostavnost, funkcionalnost, pročišćene linije i moderna estetika, autori žele da stvaraju proizvode koji rezonuju sa vrednostima savremenog čoveka olakšavajući njegovu svakodnevicu.

Velika radoznalost prema drvetu kao materijalu inspiriše nas da kreiramo proizvode koji u enterijer unosi osećaj harmonije i sklada, osvešćujući sadašnji trenutak i našu ulogu u njemu.

Od ideje do realizacije, u svaki komad utkali smo san o vrlini, posvećenosti i poštovanju kako prema životnoj sredini tako i prema nama samima. Otvoren pristup dizajnu omogućio nam je da u svoje proizvode unesemo organsku, prirodnu mekoću i formalistički minimalizam, ne izostavljajući pritom važnost funkcionalizma i racionalizma u procesu projektovanja. Naš rad zasniva se na dubokom poštovanju prema drvetu, njegovim karakteristikama i svojstvima čije mogućnosti kroz teoriju i praksu istražujemo već decenijama.

Svi proizvodi Floem_Studio

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Ogledala ne šaljemo brzom poštom, već isporuku vršimo isključivo sopstvenim prevozom.

Reklamacije

Reklamacije uvažavamo u roku od 24h dana od dana prispeće za sva oštećenja nastala tokom transporta.

Vraćanje i zamena

Ukoliko dođe do bilo kakvih problema, kontaktirajte nas u najkraćem mogućem roku.

Pitanja i odgovori

You are not logged in

Možda će vam se svideti …

Trej stolovi
RSD 16,300.00RSD 23,365.00
Prodavac Floem_Studio