Ogrlica- porcelanska latica

2.000 RSD

Ogrlica podesive dužine, u obliku latice sa sa pozlatom.

2 na zalihama

Svi proizvodi prodavca: Vodopija
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , ,

Opis

Ogrlica u obliku latice je ručni rad od porcelana na končiću podesive dužine. Privezak je mat, bele boje, oslikan 24k zlatom.

Slanje paketa

Slanje paketa uz plaćanje pouzećem kurirskom službom Post Express. Isporuka 3-5 dana.

Reklamacije

Reklamacija je moguća samo u slučaju da je proizvod oštećen pri slanju, od strane kurirske službe. Molim da u roku od 24h nakon preuzimanja paketa pošaljete poruku na mail adresu: anaavodopija@gmail.com

Vraćanje i zamena

Ne vršimo zamenu ali uvek težimo pronalaženju zajedničkog rešenja. Reklamacije, sugestije i komentare možete poslati na mail adresu: anaavodopija@gmail.com

Vodopija

Zdravo, ja sam Ana Vodopija, umetnik i dizajner iza malih serija porcelanskog nakita brenda Vodopija jewels. Prvobitno sam se bavila slikarstvom, da bih se nakon studija preusmerila na keramiku. Rad sa rukama je nešto što mi je došlo sasvim prirodno, pa je bilo lako zaljubiti se u izradu skulptura od gline i nakita od porcelana. Nadam se da ćete uživati noseći moj nakit, onoliko koliko sam ja uživela praveći ga!

*Svaki komad nakita je ručno izrađen od porcelana, oslikan 24k zlatom. Zbog ručne izrade, nakit se može neznatno razlikovati u obliku i boji, ali to je ono što ga čini jedinstvenim.

Svi proizvodi prodavca: Vodopija

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina .50 kg

Pitanja i odgovori

You are not logged in