Okapaka Kid Džemper

8.400 RSD

sa kokosovim dugmadima

Poništi
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Namenjen mališanima uzrasta od 0-6 godina.

Ručno štrikan sa velikom pažnjom kako bi omogućio laku pokretljivost, udobnost i toplinu. Model je prilagodjen rastu deteta s namerom da bude nošen više sezona, a kvalitet će omogućiti da džemper bude jedna od stvari koju će naslediti neki mlađi mališani.

Izradjen je od mešovitog prediva sastava 57% Pamuk, 40% Akrilik, 3% Poli

Održavati ručnim pranjem i sušenjem na prostirci.

Dodatne informacije

uzrast deteta

Novorođenče, 0-3M, 3-6M, 6-12M, 12-18M, 18-24M, 2-3G, 3-4G, 4-5G, 5-6G, 6-7G, 12+G

Okapaka_Kid

Okapaka Kid je mladi domaći brend nastao sa željom da svetu donese jedinstvene, unikatne kolekcije dečije garderobe, igračaka i dekora za dečije sobe izrađene u malim serijama i tradicionalnim metodama sa akcentom na pažljivom odabiru prirodnih materijala i ručnim radom. Okapaka filozofija formirana je na vrednostima u kojima deca noseći ovu gardereobu imaju detinjstvo kroz slobodnu igru, uz prljanje, pentranje u prirodi i pokretu. Svaki šav i detalj urađen je sa puno pažnje, precizonosti i ljubavi tako da dugo traje, da se nasleđuje, i ostaje dugo u porodici ili daruje dragim ljudima.

Okapaka Kid estetika vešto miri tradicionalnu dečiju modu baziranu na najlepšim bajkama sveta sa savremenim tendencijama, pa su svi komadi jednako moderni ali i vintidž. Oni će zbog te svoje vrednosti i posle nošenja i dalje biti lepi i poželjni, čak i ako se kojim slučajem pocepaju, neki rukom izvežen cvet ili zvezdica neće narušiti estetiku i biti nevoljena zakrpa, već će imati sasvim ličnu poruku i pečat.

Iza Okapaka Kid brand-a stoji kostimografkinja i dizajnerka koja traga za lepšim, udobnijim i slobodnijim detinjstvom svakog mališana. Za humanim, fer poslovanjem u kojoj kreativnost ima jednakost sa stvaranjem a na način koji održava prirodu i čoveka. U toj ideji u mnogome joj pomažu i talentovani lokalni ljudi i zanatlije koji ne prave kompromis u kvalitetu izrade zarad veće i brže zarade. Zato Okapaka Kid nastoji da svojim primerom pokaže da može da živi u skladu s prirodom u kojoj učimo sebe i druge da je ljubav isključivo glagol koji treba deliti !

Svi proizvodi prodavca: Okapaka_Kid

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Pošiljke se šalju Post Express-om po celoj Srbiji i plaćaju se pouzećem. Igračke se šalju u roku od najviše 5 dana od dana prijema porudžbine, dok je za izradu i slanje garderobe potrebno do maksimum 20 dana. Za tačnije preciziranje pišite nam putem kontakt forme. Vreme dostave je do 19 časova, ako ne zahtevate drugačije (do 12 časova).  Cena dostave iznosi 240 dinara (sa rokom dostave do 19) ili 260 dinara (sa rokom dostave do 12h). Ukoliko naručujete poklon koji želite da bude upakovan u lepu kutiju, gramaža pošiljke će biti veća, i cenovnik Post Express-a mozete pogledati ovde: http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp. Roba se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom. Ukoliko želite dostavu paketa nekom drugom kurirskom službom molimo Vas pišite nam putem kontakt forme.

Reklamacije

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na OK proizvod , budite slobodni da nas kontaktirate putem kontakt forme. Tu smo za Vas, spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju.

Vraćanje i zamena

U slučaju neispravnog, oštećenog ili pogrešno poslatog artikla trošak povrata ili zamene snosi prodavac. S obzirom da se Okapaka Kid garderoba ne lageruje već izradjuje isključivo po porudžbini, pažljivo odaberite veličinu i boju jer vraćanje i zamena zahtevaju dodatni rok izrade. U ovom slučaju trošak vraćanja i slanja paketa snosiće kupac. Svakako, pišite nam :)

Možda će vam se svideti …

Svi proizvodi prodavca: Okapaka_Kid