oklagija – 20

RSD 352.00

Oklagija sa okretnim ručkama

12 na zalihama ( može da se naruči na zahtev)

Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,

Opis

Nezaobilazan proizvod za sve sremice, ali i sve druge domaćice koje vole da se bave testom, kiflicama, rezancima i svim mogućim đakonijama. Oklagija od termo-tretiranog bukovog drveta, sa okretnim ručkama, silikonski ležajevi omogućavaju lagano rotiranje oklagije. Blago rundirane ivice tako da je “soft” pod rukom. Sveukupna dužina oklagije je 450 mm, dok je sam valjak dugačak 250 mm, širina Ǿ 50 mm, težina 440 grama. Finiš:  natur, nije uljeno.

Dodatne informacije

Težina 0440 kg
Dimenzije 45 × 5 cm

Wood Holz

Mi smo Wood Holz, preduzetnička radnja i proizvodimo vrhunsku drvnu galanteriju po skandinavskom dizajnu. U našoj ponudi imamo stotinjak artikala za domaćine ali i profesionalce, od dasaka za sečenje i serviranje… preko mlinova za biber, do poslužavnika, činija, renda za sir…ali za svaki od proizvoda vrede ista pravila:  vrhunski dizajn, kvalitet drveta i obrada. Brend Wood Holz je nastao 2016. godine, kao naša odluka da proizvode koje radimo za izvoz u EU plasiramo pod našim imenom, da stvaramo naše linije proizvoda i da ponosno naši proizvodi nose nalepnicu “proizvedeno u Srbiji”.

Svi proizvodi Wood Holz

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Za svaki od proizvoda je isporuka na upit, ne garantujemo zalihu. Ako ima proizvoda na zalihi, isporuka je u roku 1-3 radna dana, kurirskom dostavom na Vaš teret. U slučaju da nema proizvoda koga ste naručili, ponudućemo Vam ili zamenski ili da ga napravimo u nekom razumnom roku. Ako Vama tako više odgovara, možemo da dostavimo proizvod i kurirskom dostavom po Vašem odabiru, ako imate ugovor sa njima.

Reklamacije

U slučaju da ste dobili oštećen proizvod, bilo našim propustom u samom procesu proizvodnje ili da je do oštećenja/loma došlo u transportu od nas do Vas... nedovoljnom ili neodgovarajuće sigurnom ambalažom proizvoda... molimo Vas da slikate takav proizvod kamerom na mobilnom telefonu, dostavite nam datum kupovine, ŠIFRU proizvoda, slike i kratak opis oštećenja na e-mail adresu: kuhinjske.daske.srbija@gmail.com. Mi ćemo Vam dati predlog za rešavanje reklamacije, da li popravkom oštećenja (ako je moguće ili isplativo, ili zamenom tog proizvoda istim ili sličnim proizvodom). U slučaju nemogućnosti rešavanja reklamacije na Vaše zadovoljstvo, vratićete nam proizvod, a mi Vama novac koji ste dali za njega.

Vraćanje i zamena

Otkazivanje narudžbe ne povlači nikakve konsekvence, naročito ako je izvršeno pre slanja robe i ljubazno Vas molimo da nam u slučaju da odustajete od kupovine, iz bilo kog razloga u koji ne zalazimo, to odmah javite na Viber broj 0645721870 ili e-mail   kuhinjske.daske.srbija@gmail.com.

Pitanja i odgovori

You are not logged in