Origin Dice bag

13.000 RSD

Kožna torba

Dimenzije 18,5 x18,5 x 18,5

Ručni rad

Materijal 100% koža, sa satenskom postavom unutar torbe

Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Origin Dice bag je jedna posebna torba, umetničko delo od čiste italijanske kože koja svojim specifičnim dizajnom dominira i privlači pažnju poput savršenih komada kao što su dobar kaiš, dobre cipele, dobra Dice bag!

Ukoliko želite da vaša minimalištička crna haljina Chanel oblika privlači poglede sa svih strana, starosti, mladosti i pola Origin Dice bag je aksesoar koji će upravo ispuniti taj zadatak savršenog modnog looka koji prija svakom oku.

Origin Dice bag dominira

Origin Dice bag se izdvaja iz mase

Origin Dice bag vas čini jedinstvenom

Čekamo vaše utiske o tome u koliko ste različitih pojavljivanja izdominirale noseći svoju Origin Dice bag torbu od italijanske kože i radujemo se sa vama, jer Nataša & Bojana toliko vole ono što stvaraju, a svaki vaš hvalospev o našem proizvodu je jedna mala diploma našem trudu & radu!

Važno je da znate :

Origin torbe su autentični, ručno izrađeni komadi, osmišljeni tako da dizajnom i funkcijom ispune zahteve savremene žene i njenog stila života.
Ovako osmišljeni modni dodaci vrhunske izrade stvaraju se u limitiranim serijama, u jednom neobičnom timu žena, različitih godina, opredeljenja, socijalnih stutsa i obrazovanja, udrženih oko zajedničke želje da ožive tradiciju kroz savremen izraz i sačuvaju stare zanate, kao i ručni rad.

Slanje paketa

Od momenta naručivanja Origin torbe potrebno je do sedam radnih dana do dana slanja na vašu adresu. Molimo vas da imate razumevanja za male proizvođače kao što smo mi, jer to nas čini različitim od velikih fabričkih pogona. Svakim vašim klikom na "Dodaj u korpu", odnosno "kupujem" vi pokrećete čitav jedan proces proizvodnje, koja se radi ručno u malim proizvodnim pogonima. Kupljen proizvod šalje se post expresom, dan za dan. Kupovinom bilo kog našeg proizvoda vi učestvujete u humanitarnoj akciji, doniranju sredstava u iznosu od 1 og evra u dinarskoj protivvrednosti. Naše akcije možete da pratite na Facebook profilu "Origin bg" i Istagram profilu "Origin_bg"

Reklamacije

Za svaki proizvod imate prava na reklamaciju u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Molimo da sve reklamacije prijavite na mail: originke.bg@gmail.com

Vraćanje i zamena

Vraćanje i zamena vrši se u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Molimo da nam se obratite na mail originke.bg@gmail.com

Origin

Origin je brend koji osvaja ulice Beograda, ali i drugih evropskih gradova, predstavljajući na drugačiji, originalan način tradiciju naše zemlje i Balkana koristeći ornamente i simbole iz srednjevekovnog kulturnog nasleđa u modnoj industriji.

Origin brend  je nastao 2018. godine, kada su dve prijateljice Nataša & Bojana odlučile da spoje tradicionalni i moderni dizajn i pretvore ga u tašne sa karakterom – za ljude sa karakterom.

Origin brend spaja običaje i savremene potrebe, tradicionalnu izradu i naprednu tehnologiju praktičnost i visoku modu.

Brend Origin za cilj ima promovisanje ekonomskog osnaživanja žena i ugroženih pojedinaca, kao i očuvanje starih zanata.

Svi proizvodi prodavca: Origin

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 0200 kg
Dimenzije 18.5 × 18.5 × 18.5 cm
materijal

Koža