Ortac šolja – Fića

950 RSD

Keramička šolja sa motivom legendarnog automobila Zastava 750 – Fića

Nema na zalihama

Svi proizvodi prodavca: Ortac
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Šolje se štampaju u Srbiji . Grafiku radimo sublimacijom na keramičkim šoljama raznih boja drški i unutrašnjosti (crvena, plava, zelena, narandžasta, žuta)

Slanje paketa

Naš proizvod šaljemo kurirskom službom PostExpress, gde će poštanski troškovi biti vaši i plaćanje bi bilo pouzećem. Troškovi dostave iznose 200 dinara.

Reklamacije

Ako je majica koji smo vam poslali oštećena onda je možete zameniti za novu. Slobodno nas kontaktirate preko telefona (0601818888 ili 0691422293) ili emaila (ortac.majica@gmail.com) ako želite da uradite reklamaciju.

Vraćanje i zamena

Šolje izrađujemo po porudžbini i nemamo masovnu proizvodnju. Iz ovog razloga zamena i vraćanje proizvoda će biti moguće samo u slučaju oštećenja. Uvek ćemo se truditi da pružimo što tačnije informacije u vezi boje i aplikacija kako bismo izbegli nesporazume i u vezi istih nas u svako doba možete kontaktirati pre kupovine.

Ortac

Ideja za Ortac majice je nastala sasvim slučajno, prilikom odabira rođendanskog poklona. Iza Ortac-a se nalaze Ivana, Ljuba i mini ortak Lazar.  Naš fokus je od početka usmeren ka kvalitetu pamuka koji koristimo. Radi se o materijalu velike težine, mekanom i prijatnom. Majice se šiju u Srbiji i evropskog su kroja. Grafiku štampamo direktno i radi se o boji koja će ostati dugo postojana uz pravilno održavanje. U prilogu možete videti i našu tabelu veličina. Na raspolaganju smo za svako pitanje, informaciju ili sugestiju i unapred smo zahvalni na interesovanju. 🙂

Svi proizvodi prodavca: Ortac

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
boja

Bela, Narandžasta, Žuta, Crvena, Plava, Zelena

materijal

Keramika