Pantalone za VIZUELNU stimulaciju

RSD 2,500.00

Crno-bele pantalone za VIZUELNU STIMULACIJU 👀 su napravljeni od najfinijeg rauhovanog kepera, izuzetno su lake za oblačenje i podesive u zavisnosti od uzrasta. Sjajne su za jesenje i zimske dane.

Kombinujte ih sa BEGABUNGO štitnicima za kolena i jastučićima za guzu za jačanje KRUPNE MOTORIKE 👣.

Dostupne veličine: 70cm (6m – 12m) / 80cm (12m – 18m) / 90cm (18m – 24m) / 100cm (2g – 3g)

Budi fokusiran 🎯! Budi BEGABUNGO!

Očisti

Opis

činaDostupni dezeni: kvadratni i trougaoni

Dostupne varijacije: sa / bez dugmića na guzi

Dostupne veličine: 70cm (6m – 12m) / 80cm (12m – 18m) / 90cm (18m – 24m) / 100cm (2g – 3g)

Dodatne informacije

dezen

Kvadratni, Trougaoni

dugmići na guzi

DA, NE

veličina

70cm (6m – 12m), 80cm (12m – 18m), 90cm (18m – 24m), 100cm (2g – 3g)

BEGABUNGO

BEGABUNGO je prvi interaktivni koncept odeće za decu, usmeren na jačanje emocionalnog i kognitivnog potencijala od malih nogu. Naši proizvodi su pažljivo dizajnirani od strane stručnjaka za mališane uzrasta od 6 meseci do 5 godina, sa ciljem da se podrži rana stimulacija dece, koja je ključna za dalji razvoj: fokus i koncentracija, emocionalni razvoj, razvoj fine i krupne motorike.

Odlučni smo u korišćenju sertifikovanih materijala, prirodnih i biorazgradivih, koji zadovoljavaju norme i standardne bezbednosti – EN71.

Budi precizan! Budi kreativan! Budi spretan i okretan! Budi nežan prema prirodi! Budi svoj! Budi BEGABUNGO!

Svi proizvodi BEGABUNGO

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

BEGABUNGO sve svoje porudžbine šalje post expresom i cena slanja je uključena u cenu kupljenog proizvoda. Kupac je u obavezi da plati cenu otkupa proizvoda koja iznosi 129 RSD.

Reklamacije

Primamo sve reklamacije za BEGABUNGO proizvode u periodu od 2 nedelje od datuma kupovine ukoliko kupljeni artikal nije prethodno nošen i vidno korišćen, opran ili oštećen (pocepan, ofarban ili isflekan). Cenu slanja proizvoda prilikom reklamacija snosi kupac. Za sve nedoumice i detalje u vezi procedure za reklamacije, kontaktirajte nas putem emaila: office@begabungo.com

Vraćanje i zamena

Primamo sve zamene BEGABUNGO proizvoda u periodu od 2 nedelje od datuma kupovine u slučaju ukoliko kupljeni artikal nije prethodno nošen i vidno korišćen, opran ili oštećen (pocepan, ofarban ili isflekan). Cenu slanja proizvoda prilikom zamena i vraćanja snosi kupac. Za sve nedoumice i detalje u vezi procedure za vraćanja i zamene, kontaktirajte nas putem emaila: office@begabungo.com

Pitanja i odgovori

You are not logged in