Petlov Rep Manhattan koktel

RSD 670.00

Pažiljvo ručno izrađeni kokteli spremni za piće. Svaka serija je kreirana sa pažnjom, u malim količinama i sa najkvalitetnijim sastojcima.

Prodavac Petlov Rep kokteli
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , ,

Opis

Alk. 25,4% Vol.

Koktel sadrži: Rye Whiskey, Vermouth Rosso, Aromatic Bitters, Voda

Predlog za serviranje: Garnirati sa višnjom. Servirati u ohlađenoj kupe ili niskoj koktel čaši punoj leda.

Zapremina: 95 ml

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Dimenzije 6.5 × 4 × 10.5 cm

Petlov Rep kokteli

Verujemo da je kvalitet važniji od kvantiteta. Pažiljvo ručno izrađeni kokteli. Svaka serija je kreirana sa pažnjom, u malim količinama i sa najkvalitetnijim sastojcima. Nismo želeli da stvaramo nešto uobičajeno, zato obraćamo pažnju i na najmanje detalje.

Svi proizvodi Petlov Rep kokteli

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Ukoliko porudžbinu izvršite do 14h, a izaberete opciju plaćanje pouzećem, paket će biti poslat istog dana. Ukoliko izaberete opciju uplata u banci, slanje Petlov Rep proizvoda se vrši nakon evidentirane uplate. Za uplate evidentirane do 14h, slanje se vrši istog dana. Slanje se vrši kurirskom službom City Express čiji cenovnik usluga možete videti na sledećem linku.  

Reklamacije

Petlov Rep snosi odgovornost za kvalitet svojih proizvoda do trenutka predaje robe kurirskoj službi. Od trenutka predaje robe kurirskoj službi ne snosimo dalju odgovornost. Savet: Proverite paket prilikom isporuke, dok je kurir prisutan, kako bi ste mogli da sačinite zapisnik ukoliko je došlo do eventualnog oštećenja (pravo na sačinjavanje pomenutog zapisnika ima samo primalac).

Vraćanje i zamena

Vraćanje i zamena Petlov Rep proizvoda je moguća jedino ukoliko nije došlo do promene kvaliteta. Pod promenom kvaliteta podrazumevamo promenu estetskih svojstava ambalaže, PVC kapice, kontrolne akcizne markice i samog napitka. Rezervišemo pravo da zahtevamo dokaz ili objašnjenje u procesu podnošenja zahteva za refundiranje ili zamenu. Refundiranje ili zamena neće biti izvršena dok proizvod ne bude vraćen. Troškove transporta u ovom slučaju snosi kupac.

Pitanja i odgovori

You are not logged in

Možda će vam se svideti …

Prodavac Petlov Rep kokteli
Petlov Rep setovi od 5 koktela
RSD 2,565.00RSD 3,015.00
Prodavac Petlov Rep kokteli
Prodavac Petlov Rep kokteli