Petlov Rep setovi od 5 koktela

2.565 RSD3.015 RSD

Pažiljvo ručno izrađeni kokteli spremni za piće. Svaka serija je kreirana sa pažnjom, u malim količinama i sa najkvalitetnijim sastojcima.

Poništi
Svi proizvodi prodavca: Petlov Rep kokteli
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , , Tags:, , , , SKU: N/A
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Setovi od pet koktela, kupovinom kojih ostvarujete dodatni popust.

Slanje paketa

Ukoliko porudžbinu izvršite do 14h, a izaberete opciju plaćanje pouzećem, paket će biti poslat istog dana. Ukoliko izaberete opciju uplata u banci, slanje Petlov Rep proizvoda se vrši nakon evidentirane uplate. Za uplate evidentirane do 14h, slanje se vrši istog dana. Slanje se vrši kurirskom službom City Express čiji cenovnik usluga možete videti na sledećem linku.  

Reklamacije

Petlov Rep snosi odgovornost za kvalitet svojih proizvoda do trenutka predaje robe kurirskoj službi. Od trenutka predaje robe kurirskoj službi ne snosimo dalju odgovornost. Savet: Proverite paket prilikom isporuke, dok je kurir prisutan, kako bi ste mogli da sačinite zapisnik ukoliko je došlo do eventualnog oštećenja (pravo na sačinjavanje pomenutog zapisnika ima samo primalac).

Vraćanje i zamena

Vraćanje i zamena Petlov Rep proizvoda je moguća jedino ukoliko nije došlo do promene kvaliteta. Pod promenom kvaliteta podrazumevamo promenu estetskih svojstava ambalaže, PVC kapice, kontrolne akcizne markice i samog napitka. Rezervišemo pravo da zahtevamo dokaz ili objašnjenje u procesu podnošenja zahteva za refundiranje ili zamenu. Refundiranje ili zamena neće biti izvršena dok proizvod ne bude vraćen. Troškove transporta u ovom slučaju snosi kupac.

Petlov Rep kokteli

Verujemo da je kvalitet važniji od kvantiteta. Pažiljvo ručno izrađeni kokteli. Svaka serija je kreirana sa pažnjom, u malim količinama i sa najkvalitetnijim sastojcima. Nismo želeli da stvaramo nešto uobičajeno, zato obraćamo pažnju i na najmanje detalje.

Svi proizvodi prodavca: Petlov Rep kokteli

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 1.6 kg
Dimenzije 6.5 × 18.5 × 10.5 cm
Set od 5 koktela

Petlov Rep starter set, Boulevardier set, Old Fashioned set, Negroni set, Black Russian set, Manhattan set

Možda će vam se svideti …

Svi proizvodi prodavca: Petlov Rep kokteli
Svi proizvodi prodavca: Petlov Rep kokteli
Svi proizvodi prodavca: Petlov Rep kokteli