Akcija!

Pinđur blagi

Ova ograničena ponuda se završava za:
Uštedi: 20%

RSD 250.00 RSD 200.00

Blagi pinđur sadrži domaću pečenu papriku, paradajz, peršun, beli luk, suncokretovo ulje, šećer i so.

Pakovanje / tegla: 400gr

Svi proizvodi su bez konzervansa, aditiva i veštačkih boja

Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,

Opis

Blagi pinđur sadrži domaću pečenu papriku, paradajz, peršun, beli luk, suncokretovo ulje, šećer i so.

Pakovanje / tegla: 400gr

Svi proizvodi su bez konzervansa, aditiva i veštačkih boja

Ajvar s' juga

Svake zime u porodičnoj kući Jankovića, koja se nalazila u boemskom delu grada u kome su živeli stari Vranjanci poznati u čaršiji kao domaćini i meraklije, na policama u špajzu posebno mesto zauzimali su ajvar, paradajz u flaši, slatko i džem.
Uživali su i gostili se teglama zimnice domaćice Natalije i njene ćerke Ljubinke sva velika imena starog Vranja, ali i gosti, putnici, prolaznici koje je život doveo u grad trube, sevdaha i meraka. Čuveni Momo Kapor, jedne zime u sitne sate u romskom naselju, Gornja čaršija dok je na zidu kultne kafane pisao svoje stihove poslužen je ajvarom domaćica Janković, „Ovo je možda i najveći razlog da ponovo dođem u Borino Vranje, došao sam po inspiraciju, a pronašao najbolji ajvar” – rekao je čuveni srpski književnik.

Recept se prenosio kroz generacije, niko se od mlađih domaćica koje su stasavale i dolazile u porodicu Janković nije usudio da promeni bilo šta u receptu i načinu pripreme. Početkom septembra iz kredenca se vadila plava šerpa sa belim tufnama i najveća drvena varjača. To je značilo da domaćice Janković počinju da pripremaju zimnicu.
Mnogo godina kasnije, na instistiranje velikog broja onih koji su slučajno ili namerno imali prilike da probaju slatko ili ajvar iz našeg špajza nas tri smo odlučile da pokrenemo malu domaću proizvodnju zimnice po porodičnom receptu starom više od 100 godina.

Zanatska radnja „Nanin recept s juga“ bavi se proizvodnjom zimnice na tradicionalan način, po tradicionalnom receptu sa juga Srbije. Reč je o starim receptima za preradu povrća i voća, a naš najprepoznatljiviji proizvod je ajvar. Ceo proces proizvodnje u radionici je ručni i radi se u etapama. 

Osim najboljeg ukusa garantujemo kvalitet i proizvod koji prođe sve procese bezbednosti i sigurne proizvodnje hrane pre nego što stigne do vas. Proizvodi u Naninom receptu, kao i mesto proizvodnje nosioci su sertifikata HACCP, kao i svih kontrolnih sertifikata koje izdaje Gradski zavod za javno zdravlje, a tiču se ispravnosti i bezbednosti proizvedene hrane.

Svi proizvodi Ajvar s' juga

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Trudimo se da svojim korisnicima izađemo u susret i omogućimo im besplatnu dostavu naručenih proizvoda. Troškovi transporta naručenih proizvoda biće vam posebno naplaćeni ukoliko vrednost vaše narudžbine ne prelazi iznos od 2500 dinara. Cene transporta za vrednost porudžbine ispod 2500 dinara će biti obračunate u skladu sa važećom tarifom kurirske službe BEXexpress koji možete pogledati njihovom veb sajtu. Robu koju ste naručili na sajtu ajvarsjuga.rs možete preuzeti na sledeće načine : Na registrovanoj adresi: roba se isporučuje na adresu koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije na sajtu; Na drugoj adresi : ukoliko želite da se naručena roba isporuči na drugu adresu od one koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije (ispostava poklona) možete to naglastiti prilikom kreiranja narudžbine. Dostava je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Reklamacije

Naše dugogodišnje uspešno poslovanje pokazatelj je, između ostalog, posebnog odnosa koji smo izgradili sa svojim potrošačima. Osnovni nam je cilj da sa vama ostvarimo odnos poverenja i pružimo vam usluge u svemu prema vašim željama i potrebama. Kupac u svemu zadovoljan našim proizvodima i uslugom je naš primarni cilj. Ukoliko se ipak dogodi da budete nezadovoljni isporučenim proizvodom, budite sigurni da će vaš prigovor biti rešen u skladu sa važećim zakonskim normama. Ukoliko ustanovite da proizvod koji ste primili ne zadovoljava kriterijume kvaliteta (ima vidljive nedostatke, ima promene na proizvodu iako je u garantovanom roku trajanja, isl) možete nam uputiti Zahtev za reklamaciju putem elektronske pošte na naninrecept@gmail.com ili pisanim putem postom na adresu firme. Na osnovu vaših navoda u dostavljenom Zahtevu za reklamaciju, utvrdićemo osnovanost uložene reklamacije pregledom i testiranjem proizvoda, te nakon toga doneti odluku kojom se odobrava ili odbija uložena reklamacija, u zakonskom roku. Ukoliko ustanovimo da je Vaša reklamacija opravdana donećemo odluku kojom se reklamacija usvaja. Po usvojenoj reklamaciji, zamenićemo Vam reklamirani proizvod za isti proizvod bez nedostataka. Ukoliko ne možemo da vam zamenimo proizvod jer ga više nema na lageru, možete preuzeti drugi proizvod u istoj vrednosti ili skuplji proizvod uz doplatu ili možete tražiti povraćaj novca. Ukoliko vaša reklamacija nije opravdana, proizvod koji ste reklamirali vam vraćamo uz Odluku o reklamaciji.

Vraćanje i zamena

Ukoliko ustanovite da proizvod koji ste primili ne zadovoljava kriterijume kvaliteta (ima vidljive nedostatke, ima promene na proizvodu iako je u garantovanom roku trajanja, isl) možete nam uputiti Zahtev za vraćanje ili zamenu putem elektronske pošte na naninrecept@gmail.com ili pisanim putem postom na adresu firme. Takože, ukoliko postoje propusti i nedostaci učinjeni našom greškom, a utvrdimo da su opravdani vratićemo vam novac.

Pitanja i odgovori

You are not logged in