Podmetači za čaše – Rašićeva šara

RSD 1,250.00

Set podmetača za čaše od akrilnog stakla sa motivima pirotskog ćilima – Rašićeva šara

Prodavac Sarenice
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , ,

Opis

Podmetači za čaše su izrađeni od akrilnog stakla (klirita). Ukrašeni su ornamentom koji je inspirisan šarama pirotskog ćilima, a sam ornament je nanesen na podmetače tehnikom direktne UV štampe. Dolaze u poklon-kutijici na čijem dnu je ispisana priča o pirotskom ćilimu i značenju šara sa podmetača, na srpskom i na engleskom jeziku. U narodu je rasprostranjeno verovanje da šare pirotskog ćilima imaju magijske moći i da svojim vlasnicima i domu u kom se nalaze donose razna dobra. Rašićeva šara donosi svom vlasniku/ci brz poslovni uspeh. 🙂

Ovaj set je idealan kao praktičan poklon koji unosi dašak srpske narodne umetnosti u savremeni enterijer i “priča” interesantnu priču o narodnim verovanjima kod Srba.

Proizvod je, od prve do poslednje faze, izrađen u Srbiji.

Dodatne informacije

Težina 140 kg
Dimenzije 9 × 9 × 0.5 cm

Sarenice

Kreativni studio „Šarenice“ bavi se dizajniranjem i izradom šarenih, lepih i korisnih stvarčica, koje unose boje u sivilo svakodnevice i „pričaju“ priču o neobičnom bogatstvu srpskog kulturnog nasleđa. Naše proizvode – šarence – zamislili smo tako da mogu da budu interesantan poklon dragoj osobi, suvenir sa putovanja ili poslovni poklon, koji će na originalan način da predstavi Srbiju i njeno kulturno nasleđe.

Svi proizvodi Sarenice

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Robu šaljemo Post Express kurirskom službom i to najčešće sledećeg radnog dana a najkasnije u roku od tri radna dana od potvrde porudžbine. U slučaju porudžbine personalizovanih proizvoda rok za isporuku može biti nešto duži jer se posebno ugovara. Troškovi dostave se, prema cenovniku Post Expressa, obračunavaju prema vrednosti i težini. Za pošiljke sa otkupom, Post Express kurirska služba od primaoca, prilikom uručenja pošiljke, pored otkupnine i troškova dostave naplaćuje i poštarinu za prenos otkupnog iznosa. Cenovnik Post Express kurirske službe možete da vidite na stranici http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp Da biste izračunali koliko će iznositi troškovi dostave sa poštarinom, unesite okvirno težinu Vaše porudžbine, a u poljima za vrednost pošiljke i otkupninu unesite iznos Vaše porudžbine.

Reklamacije

U slučaju da želite da uložite reklamaciju na neki naš proizvod koji ste kupili pošaljite nam poruku. Trudićemo se da u što je moguće kraćem roku odgovorimo na vašu reklamaciju.

Vraćanje i zamena

Prema važećem Zakonu o zaštiti potrošača, čl.28, kada kupite robu preko interneta imate pravo da odustanete od kupoprodajnog ugovora u roku od 14 dana od dana kada ste dobili kupljeni proizvod. Možete a i ne morate da navedete razlog zbog kog odustajete od ugovora. Kod kupovine proizvoda na kojima se radi personalizacija ili su na neki drugi način izmenjeni u skladu sa željama kupca, nije moguć odustanak od ugovora.

Pitanja i odgovori

You are not logged in