Poklon pakovanje sa četiri proizvoda po tvom izboru

RSD 3,500.00

Savršen poklon za tebi dragu osobu.

Prodavac Bliss Honey
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , ,

Opis

  • Idealan kao poklon prijateljima, ali i poslovnim partnerima.
  • Pogodan kao poklon za rođendan, godišnjicu, slavu ili kad jednostavno želiš da obraduješ nekog.
  • Možeš da biraš ukuse i napraviš jedinstvenu kombinaciju.
  • Potrebno je da ukuse koje želiš upišeš u “napomene o narudžbini” prilikom kreiranja online narudžbine ili nam piši na nekoj od društvenih mreža.

Dodatne informacije

Težina 1800 kg
Dimenzije 18 × 18 × 8 cm

Bliss Honey

Sve je počelo tako jednostavno. Cela porodica, posebno najmladji član, voli med. Više volimo jedino putovanja. Na jednom od njih otkrili smo krem med koji smo želeli da podelimo prvo s prijateljima, a kasnije i kupcima.

Želeli smo nešto novo, puno ukusa, aroma, prirodnih boja. Bili smo hrabri i usudili se da spojimo vaše omiljeno voće, kafu, pistaće i morsku so i med vrhunskog kvaliteta iz naših košnica. I ne samo to – kreirali smo savršenu teksturu koja nastaje usitnjavanjem velikih kristala i time sprečili dalju kristalizaciju da bi nežni krem ostao uvek isti.

Usitnjavanje kristala se postiže fizičkim putem, bez zagrevanja, tako da je kvalitet meda potpuno sačuvan. Bliss Honey med predstavlja zdrav, prirodan namaz, bez veštačkih dodataka. Naši proizvodi su namenjeni hedonistima svih uzrasta i onima koji vode računa o zdravoj ishrani.

Želja nam je da i dalje budemo inovativni i kreativni i da osluškujemo potrebe naših kupaca. Naučili smo mnogo i raduje nas da učimo i dalje. Iza nas stoje veliki rad, trud, entuzijazam i upornost.

Vaš,
Bliss honey tim

Svi proizvodi Bliss Honey

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

<u>Dostava proizvoda</u> Dostava proizvoda koje ste poručili na ovoj internet prodavnice vrši se putem kurirske službe na teritoriji Republike Srbije. Kurirska služba koja vrši isporuku je <a href="http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp"><strong>Post Express</strong></a> zbog sigurnog i ekonomičnog načina isporuke paketa. <u>Rok isporuke</u> Ubrzo posle posle potvrde Vaše porudžbine, kreće status obrade porudžbine. Tokom obrade na mail adresu, koju ste popunili tokom popunjavanja podataka, dobićete obaveštenje o statusu Vaše porudžbine odnosno informacija o uspešnoj kupovini. U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš prodavac. Od tog trenutka rok isporuke je 3 radna dana. <u>Preuzimanje pošiljke</u> Pošiljku na Vašu adresu donose kuriri Post Expressa u periodu od 8-19h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja će preuzeti pošiljku. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. <u>Način plaćanja i cena isporuke</u> <ul> <li>Plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke</li> </ul>

Reklamacije

Prodaja robe putem ovog internet sajta obavlja u okviru registrovane delatnosti proizvodnja proizvoda od meda Bliss Honey, Novi Sad, Laze Kostića 16, mat.br. 65375818, PIB: 111387420. Za robu koja je poručena putem ONLINE prodavnice potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na već korišćen proizvod, na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice. Izjavljivanje reklamacije je putem forme na sajtu.

Vraćanje i zamena

U slučaju prijema robe da potrošač istu ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, u roku od 14 dana na način kako je to definisano na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014).

Pitanja i odgovori

You are not logged in