Pomada – Duvan

RSD 600.00

Nova Tobacco POMADA za negu , hidriranje , pospešivanje rasta, zaštitu od Sunca i kiše i stilizovanje brade !!!!!

Nema na zalihama

Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,

Opis

Mešavinom najfinijih sastojaka postigli smo ono sto smo dugo želeli!
Sada je tu nova Tobacco POMADA za negu , hidriranje , pospešivanje rasta, zaštitu od Sunca i kiše i stilizovanje brade !!!!!

Dodatne informacije

Mirisna Nota

Tobacco/Duvan

D'umresh

Druženjem perspektivnih entuzijasta i proverenog bradonje iz ex Beard & Roll, sama po sebi rodila se ideja da se stvori nešto lepo i unikatno što će radovati svakog ponosnog bradonju , pažljivo pretvarajući ideje u delo , birajući sastojke kojima će se doći do maksimalnog kvaliteta proizvoda rodio se brend “D’UMRESH”.
Trebalo je vremena, truda , rada , padova i uspona ali sada su tu za vas potpuno do savršenstva dovedeni proizvodi za negu brade , vosak i ulje u tri mirisne note koje ostavljaju bez daha i najzahtevnije.
Uživajte u njima kao što mi uživamo praveći ih.

Svi proizvodi D'umresh

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Poštovani, Mi naše pakete šajemo za sada isključivo post express-om i po njihovom cenovniku  Za sve dodatnew informacije možete da nas kontaktirate putem našeg e-Mail-a ili preko poruka na našem instagram profilu!

Reklamacije

Ukoliko Vam je naš proizvod stigao oštećen ili Vam ne odgovara, možete nam se slobodno obratiti na E-mail office@dumresh.shop, kako bi na obostrano zadovoljstvo uradili reklamaciju!

Vraćanje i zamena

Prodavac nije uneo pravila.

Pitanja i odgovori

You are not logged in