Poslužavnik sa šatulama 3 saća (p-04-j)

RSD 2,000.00

Poslužavnik (od hrasta ili konbinacije 2 ili 3 vrste drveta)

Na slici Hrastov poslužavnik sa jasenovim šatulama.

3 na zalihama ( može da se naruči na zahtev)

Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , ,

Opis

Poslužavnik (od hrasta ili konbinacije 2 ili 3 vrste drveta) sa 3 šatulica  izrađene od drveta jasena, trešnje, oraha i hrasta(u ovom slučaju jasen). Kombinacijom više vrsta drveta omogućavamo različite boje posude bez korišćena veštačkih boja i zaštita.

Poslužavnik i šatule su zaštićene Belinkinim ekološkim premazom na bazi prirodnih ulja i voska ( premaz ima sertifikat za tu namenu u Evropskoj uniji)

Dodatne informacije

Težina 0.65 kg
Dimenzije 28 × 24.5 × 4.2 cm

Drvo_i_bajka

Naše sigurne i zabavne igračke motivišu decu da razvijaju grube i fine motoričke veštine, društvene veštine i logičko razmišljanje kroz igranje uloga, maštu, kreativnost i pokret. Dok deca uživaju u ovim igračkama podučavati ih da prave razliku između kvaliteta ručno izrađenih predmeta stvorenih s ljubavlju, spretnosti, kreativnosti i promišljenošću, od masovno proizvedenih i lako lomljivih jednokratnih predmeta kojima smo više izloženi. Na pitanje o materijalima, Ivan kaže: „Drvo je postalo materijalni simbol bezvremenosti, autentičnosti i sofisticiranosti modernih igračaka.“ Ove igračke povezuju generacije jer uživamo u onim igračkama koje su koristili i naše bake i deke. Značajno je da koristimo igračke koje drže našu decu u bliskom kontaktu sa drvetom. Vozila uključuju traktor, kamion, betonjerku, fiću, džip, autobus i još mnogo vozila. Naši proizvodi poznati kao ručno obrađeni i potpuno prirodni, imaju jasnu vizuelnu privlačnost, u minimalističkom stilu i upakovani su u kartonsku kutiju sa pamučnom kesom za odlaganje. Sve je počelo dizajniranjem ideja i ideja za asortiman, inspiracijom dece, omiljenim igračkama i filmovima, šetnjama u prodavnici, internet istraživanjima i bezbrojnim prototipovima i testovima na širokom spektru materijala i metoda primene. Ivan označava plastične igračke kao „potrošne“ i „neprirodne“ i tvrdi je da je drvo „poznata i supstanca koja daje detetu blizak kontakt sa prirodom”.

Svi proizvodi Drvo_i_bajka

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Slanje putem postexpres-a. Poštarinu plaća kupac. U slučaju da kupite proizvode u vrednosti preko 5000 dinara poštarinu plaćam ja.

Reklamacije

5 dana od dana prispeća. Troškove poštarine plaća kupac.

Vraćanje i zamena

Po dogovoru.  

Pitanja i odgovori

You are not logged in