RANAC RUBY

6.000 RSD8.300 RSD

Lagan i praktičan ranac za svaki dan.

Poništi
Svi proizvodi prodavca: MASHINA
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , SKU: N/A
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Ranac ima pregradu za laptop, sa prednje strane jedan dzep na cibzar i dva uspravna bočna  dzepa. Izradjen od Šotex materijala, izuzetno izdržljiv i vodootporan. Ne pere se mašinski, samo se prebriše vlažnom krpicom i spreman je za nove akcije.

Dostupno u žutoj, bordo, crnoj i maslinasto zelenoj boji.

Slanje paketa

Ukoliko poručeni proizvod nema trenutno na stanju, izrada se čeka 7-10 radnih dana. Potrebno je uplatiti iznos na navedeni  račun, nakon čega se proizvod šalje. Pošiljke se šalju Post Express službom  i stižu najčešće dan posle slanja, osim u slučaju da Vaše mesto nema svakodnevnu dostavu. Ukoliko niste kod kuće, kurir će Vam ostaviti poziv da paket podignete u pošti u narednih nekoliko dana. Poštarina nije uračunata u cenu.

Reklamacije

Reklamacije primamo ukoliko predmet koji ste primili ne odgovara opisu i ukoliko je oštećen našom krivicom.  Ukoliko je predmet oštećen u transportu, zamolićemo Vas da reklamaciju uputite kurirskoj službi koja je dužna da nadoknadi štetu.

Vraćanje i zamena

Vraćanje i zamenu ne vršimo.

MASHINA

Moje ime je Ina i ja stojim iza brenda  MASHINA.

Iako je prva torba napravljena nekoliko godina ranije pre samog nastanka brenda, strpljivo je čekala na polici ostatak ekipe da izadje u javnost.

Svaki model je pravljen sa idejom da torba bude praktična , kompaktna i lagana za nošenje.  Torbe su ručni rad i ceo proces od crtanja, krojenja pa do finalnog proizvoda izradjujem sama. Pored redovnih modela koji su uvek u ponudi, volim da osvežim asortiman nekim jedinstvenim sezonskim  modelom ili u ograničenoj seriji. Sve torbe su unisex i namenjene su svima! Nose ih najrazličitiji profili ljudi koji zapravo dodaju smisao mom radu i raduje me što MASHINA ne upada u kalupe.

Svi proizvodi prodavca: MASHINA

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Dimenzije 15 × 27 × 35 cm
Veličina

mali (27x35cm), veliki (35x45cm)