Salto Pale Ale paket 24 komada

4.750 RSD

Salto Pale Ale – Osvežavajuće svetlo ejl pivo tropskih nota

Nema na zalihama

Svi proizvodi prodavca: Salto pivara
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , , ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Salto Pale Ale je nefiltrirani, nepasterizovani zlatno-žuti ejl sa puno aromatičnog hmelja. Odlikuje ga balans tropskih nota hmelja (poput grejpa, mandarine, zove) i meke, prijatne gorčine. Salto Pale Ale je inspirisan američkim IPA (India Pale Ale) stilom, ima izrazito jaku hmeljnu aromu, ali manji sadržaj alkohola i manje gorčine nego klasično IPA pivo. Rezultat je pitko, izbalansirano, osvežavajuće pivo punog ukusa.

Alkohol: 5.7%
Gorčina: 35 IBU
Boja: 6 EBC
Služiti na: 5C

Slanje paketa

  • Poručeni proizvodi će biti poslati u roku od dva radna dana. U slučaju da proizvod u trenutku porudžbine nije dostupan zadržavamo pravo da rok za slanje produžimo, o čemu ćete biti obavešteni
  • Cenovnik usluga dostave možete pronaći na sledećem linku: http://www.bex.rs/kalkulatorcena.php
  • Trošak dostave se obračunava u zavisnosti od težine paketa i uvećan je za uslugu plaćanja otkupnine pri preuzimanju

Reklamacije

Molimo vas da pri preuzimanju pošiljke izvršite vizuelni pregled paketa. Obratite pažnju na fizička oštećenja kutije, sveže ili starije tragove prolivanja tečnosti koji bi ukazali na lom ambalaže u paketu. U slučaju da primetite nešto što bi ukazalo na neispravnost porudžbine molimo Vas da odbijete prijem pošiljke i obratite se na mejl info@salto.rs

Vraćanje i zamena

Vraćanje ili zamena proizvoda nisu mogući.

Salto pivara

        Sve je počelo 2013 kao mali projekat proizvodnje piva za naše bliske prijatelje. Posle puno ekperimentisanja uspeli smo da dobijemo nešto posebno, što smo poželeli da podelimo sa svima. Uz pomoć belgijskih majstora piva smo otpočeli sa komercijalnom proizvodnjom i tako je nastala Salto pivara.

        Proizvodnja piva je za nas spoj nauke i umetnosti, kao i prilika da budemo kreativni. Inspiraciju dugujemo starim majstorima koji su razvijali i usavršavali tehnike proizvodnje piva, ali i buntovnicima koji su odbacili pravila u potrazi za novim ukusima. Motivaciju dobijamo od vernih prijatelja Salto piva, živopisnog grada u kom živimo, želje da istražujemo, unapređujemo, stvaramo.

        Posvećeni smo razvoju jedrih i smelih ukusa kojima dajemo jedinstveni Salto tvist.

        Za nas je proizvodnja piva i avantura i posao. Svako Salto pivo je napravljeno sa istom inspiracijom i strašću kao i prvo pivo koje smo (pre mnogo) napravili za prijatelje. Nadamo se da ćete uživati u Salto avanturi sa nama.

        Od 2018 svako Salto pivo proizvodimo u Beogradu.

Svi proizvodi prodavca: Salto pivara

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 792 kg
Dimenzije 36 × 25 × 23 cm