SAPUN LAVANDA + ŽALFIJA + KAOLIN GLINA

520 RSD

Prirodni sapun od osam biljnih ulja, bez veštačkih boja i mirisa. Za svakodnevnu upotrebu. Namenjen prvenstveno osetljivoj i suvoj koži.

Svi proizvodi prodavca: soko skincare
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Kaolin glina apsorbuje nečistoće i smanjuje pore, a osećaj blagog pilinga pružaju suvi cvetovi lavande, ubrane, osušene i ručno usitnjene na planini Tari.
Eterična ulja lavande i žalfije smiruju iritacije i nežno hidriraju kožu.
SASTAV: maslinovo ulje, palmino ulje, kokosovo ulje, ricinusovo ulje, ulje avokada, ši buter, eterično ulje lavande, eterično ulje žalfije, kaolin glina, cvetovi lavande

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Dimenzije 8 × 6 × 3 cm

soko skincare

Zahvalni planini, pretvaramo njene plodove u proizvode za negu kože. Svesni moći biljnih sirovina, proučavamo ih, tražimo, čekamo njihovo vreme, pa ručno beremo i sušimo. Svaki proizvod je siguran i efikasan, pažljivo formulisan, napravljen ručno i s ljubavlju, na planini Tari, u Srbiji.
IZ PRIRODE I ZA PRIRODU
Planina je naše polazište i tu da nas podseti da naše zdravlje i lepota zavise od zdravlja i lepote naše Zemje. Zato je osim onoga što jesmo, važno sve ono što nismo. Ne koristimo plastičnu ambalažu; ne koristimo veštačke boje, mirise, sulfate ni parabene; proizvode ne testiramo na životinjama, niti koristimo supstance životinjskog porekla.

Svi proizvodi prodavca: soko skincare

Slanje paketa

slanje putem post express-a cena poštarine 200-250din

Reklamacije

Prodavac nije uneo pravila.

Vraćanje i zamena

Prodavac nije uneo pravila.