Sapun za bebe – The Golden Toddler

590 RSD

Nežno čisti kožu pomoću najkvalitetnijih biljnih ulja i putera.

Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Za razliku od komercijalnih sapuna za bebe koje možete naći u svakom maloprodajnom objektu, naš sapun ne sadrži veštačke sastojke. Ne sadži SLS, konservanse, aditive, punioce, boje, mirise, parabene i druge štetne materije.
Naš sapun za bebe je 100% prirodan, ručno pravljen sapun koji ne suši kožu vaše bebe niti je lišava njenih prirodnih masti.
Nežno čisti kožu vaših najmilijih pomoću sapunifikovanih masti najkvalitetnijih biljnih ulja i putera.

Možete ga koristiti od glave do pete.

Ukoliko se pravilno čuva, na suvom mestu, trajaće vam veoma dugo.

Sastav: Saponifikovane masne kiseline: ulja palme, ulja masline, ulja kokosa, šea putera, kakao putera, ulja ricinusa. Glicerin, sorbitol, destilovana voda.

Napomena: Naši proizvodi su klinički ispitani u akreditovanoj laboratoriji i poseduju izveštaj o zdravstvenoj ispravnosti.

Slanje paketa

Dostava artikala koje ste poručili obavlja se u najkraćem mogućem roku putem kurirske službe City Express. - Porudžbine primljene radnim danom do 13h dostavljaju se sledećeg radnog dana. - Porudžbine primljene radnim danom posle 13h dostavljaju se za dva radna dana. - Porudžbine primljene petkom posle 13h, subotom i nedeljom dostavljaju se u utorak. *Nismo odgovorni za kašnjenja kurirske službe.

Reklamacije

The Golden Goddess garantuje za kvalitet proizvoda iz svog prodajnog asortimana. Svi proizvodi su ispitani i bezbedni za upotrebu i odgovaraju specifikacijama navedenim na web sajtu ili u uputstvu za korišćenje. Ukoliko imate reklamaciju na proizvod koji ste kupili naša služba prodaje će Vam pomoći. Možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9h do 17h na broj telefona 069/66-22-77. Na vašu reklamaciju odgovorićemo u najkraćem mogućem roku, najkasnije u roku od 7 dana a rešiti je najkasnije u roku od 14 dana. Kako bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost kupca je da izvrši pregled proizvoda i da ukaže na eventualna mehanička oštećenja. U tom slučaju će proizvod biti zamenjen. Da biste ostvarili pravo na reklamaciju potrebno je da: - Neispravnost reklamiranog proizvoda prijavite na broj telefona 069/66-22-77 ili na email info@thegoldengoddess.net, kako biste dobili uputstva o daljoj proceduri. - Reklamirani artikal dostavite u originalnoj ambalaži. - Napišete sažet opis neispravnosti.

Vraćanje i zamena

Prodavac nije uneo pravila.

The Golden Goddess

The Golden Goddess bazira se na najkvalitetnijim prirodnim sastojcima, visoko aktivnim supstancama i vrhunskom tehnološkom znanju. Naš fokus nije na pojedinačnom sastojku već na interakciji istih u ukupnoj formulaciji. Ne koristimo štetne sastojke kao što su sulfati, surfaktanti, parabeni, tenzidi, punioci i mineralna ulja. Dodatni i presudni kvalitet postižemo ručnom izradom, malim serijama i kontrolisanim šaržama – sve to sa velikom dozom ljubavi i pažnje!

Svi proizvodi prodavca: The Golden Goddess

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.