Sapun za piling obučen u vunu – lavanda

450 RSD

Ovaj domaći sapun, sa lavandom, je upustovan u vunu vlažnim postupkom. Vuna u ovom slučaju ima ulogu blagog pilinga. Ona je antibakterijski i antifungicidan materijal. To znači da se na njoj neće zadržavati nikakve bakterije, gljivice i plesan a uz to usporava potrošnju sapuna.

Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Sapun „obučen“ u vunu za kupanje.

Ovaj domaći sapun, sa lavandom, je upustovan u vunu vlažnim postupkom. Vuna je domaća a srce je od merino vune i ono je naknadno ufilcano suvim postupkom. Ukrasna masna je takođe od vune, tako da je ceo proizvod od prirodnih materijala.

Dostupni su sledeći sapuni: limun, limeta, pomorandza, bor, eukaliptus, menta, čajno drvo, lavanda, bosiljak, ruzmarin, anis, kozje mleko i kozje mleko sa crnom čololadom.

Vuna u ovom slučaju ima ulogu blagog pilinga. Uz to, lagano ga prokrvljuje kožu i pomaže u anticelulitnim masažama. Ona i usporava potrošnju sapuna. Kako se bude trošio, vuna će se oko njega stezati.
Vuna sadrži jako bitne osobine! Ona je antibakterijski i antifungicidan materijal. To znači da se na njoj neće zadržavati nikakve bakterije, gljivice i plesan.
Sadrži lanolin kao i gornji sloj naše kože. I još jedna jako bitna stvar! Neće se stvarati neugodni mirisi iako će većinu vremena vuna biti mokra.

Rok isporuke 3-5 dana

Težina: 35 g

Slanje paketa

Svi artikli najčešće se šalju već sledećeg dana, a najkasnije u roku od 2 radna dana. Dostava robe koju ste poručili vrši se Post Express kurirskom službom .    Troškovi dostave- Post Express kurirska služba Troškovi dostave po cenovniku  Post Express službe obračunavaju se prema vrednosti i težini paketa. Cenovnik Post Express kurirske službe za porudžbine koje šaljem sa otkupom možete videti na stranici http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/obracun-postarine.asp Za izračunavanje unesite okvirno težinu Vaše porudžbine a u poljima vrednost i otkup unesite iznos vaše porudžbine. https://www.posta.rs/cir/alati/KalkulatorCena.aspx?vrPos=peSrb    Za porudžbine plaćene preko računa važeće cene Post Express-a su: -150,00 din. za pošiljke do 0,5 kg -240,00 din. za pošiljke od 0,5 do 2 kg -300,00 din. za pošiljke preko 2 kg Navedene cene važe za opciju dostave od 8 -19h    Način plaćanja: Poručene proizvode možete platiti:
  1. Pouzećem, odnosno gotovinom prilikom preuzimanja robe- u tom slučaju vrednost porudžbine plaćate kuriru prilikom preuzimanja.
  2. Uplatom na  žiro-račun na osnovu podataka dobijenih nakon potvrde porudžbine (nalogom za uplatu, u bilo kojoj pošti, banci i svakom drugom mestu gde je omogućen platni promet).Molim Vas da prilikom uplate na žiro račun navedete svoje puno ime i prezime (koje ste koristili pri poručivanju) kako bi bila u mogućnosti da blagovremeno evidentiram Vašu uplatu.
   Vreme isporuke i prijem paketa  Post Express vrši dostavu od 8 do 19h a postoji i opcija uručenja paketa do 12h koju je potrebno da napomenete u slučaju da je želite. Na teritoriji Šapca, preuzimanje je moguće po dogovoru.  

Reklamacije

Dada Vitraži snosi odgovornost za kvalitet proizvoda kao i njihovo pakovanje prilikom slanja kurirskom službom. Svaki proizvod ce biti adekvatno upakovan. Reklamacija će se prihvatiti samo  ako je oštećenje moglo nastati  pre predaje kurirskoj službi.

Vraćanje i zamena

Ovaj proizvod ne podleže vraćanju i zameni.

DAbraka-DAbra

  Zdravo,
ja sam Dada. Magistrirala sam grafiku na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju. Poslednjih 5 godina se bavim vitražem a uvela sam i drvo u izradu nakita.
Vitraž je rađen Tiffany tehnikom. To su različiti upotrebni i dekorativni predmeti: lampe, svećnjaci, nakit, terarijumi za sukulente…
Vitraž je stara umetnička forma, slika koja nastaje iz delova obojenog stakla koja se u celinu spaja metalima. Staklo se dobija tehnologijom ručne izrade. Samim tim, svaka ploča stakla ima različite karakteristike pa je već sama po sebi unikat. Predmet od stakla radjen Tiffany tehnikom nastaje tako što se staklo precizno seče, brusi, obmotava bakarnom folijom a potom spaja u celinu kalajem. Zatim sledi patiniranje i zaštita antioksidansom. Vitraž kao tehnika se menja i razvija. U nekim od radova se oseća „moderniji“ pristup tehnici i njenim izrazajnim mogućnostima.
Nakit od drveta za mene nije samo nakit. Prilazim mu na jedan malo drugačiji način. On je za mene skulptura, umetničko delo pa tek na kraju dekorativni predmet. Ponekad drvo kombinujem sa staklom, dodajem mu kožu, zlatne listiće, istražujem, igram se.
Moja radoznalost i moje umetničko obrazovanje me stalno tera da istražujem materijale, tehnike i da razvijam svoj rad. Nastojim da svaki predmet koji izradim ima u sebi dozu elegancije i umetnosti.
Svaki rad je rađen sa posebnom pažnjom, unikatan je i to mu daje posebnu vrednost.

Svi proizvodi prodavca: DAbraka-DAbra

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 0,35 kg
Dimenzije 7 × 5 × 2 cm
materijal

Vuna