Šatula za grickalice Srce (p-06-bj)

1.800 RSD

Dve  šatule dve vrste različitog drveta. U puzla spoju mogu da se odvoje.

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Svi proizvodi prodavca: Drvo_i_bajka
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , , Tags:, , ,

Opis

Dve  šatule dve vrste različitog drveta. U puzla spoju mogu i da se razdvoje. Idealno za grickalice lešnike, bademe, bombone..Izrađene od drveta jasena, trešnje, oraha i hrasta(u ovom slučaju parena bukva i jasen). Kombinacijom više vrsta drveta omogućavamo različite boje posude bez korišćena veštačkih boja i zaštita.

IDEALAN POKLON ZA MLADENCE!!!

Šatule su zaštićene Belinkinim ekološkim premazom na bazi prirodnih ulja i voska ( premaz ima sertifikat za tu namenu u Evropskoj uniji)

Slanje paketa

Poštarinu plaća kupac. U sličaju da se kupi više proizvoda moguće je da troškove poštarine snosi prodavac. (ja)

Reklamacije

Reklamacija 5 dana .

Vraćanje i zamena

Po dogovoru.

Drvo_i_bajka

Naše sigurne i zabavne igračke motivišu decu da razvijaju grube i fine motoričke veštine, društvene veštine i logičko razmišljanje kroz igranje uloga, maštu, kreativnost i pokret. Dok deca uživaju u ovim igračkama podučavati ih da prave razliku između kvaliteta ručno izrađenih predmeta stvorenih s ljubavlju, spretnosti, kreativnosti i promišljenošću, od masovno proizvedenih i lako lomljivih jednokratnih predmeta kojima smo više izloženi. Na pitanje o materijalima, Ivan kaže: „Drvo je postalo materijalni simbol bezvremenosti, autentičnosti i sofisticiranosti modernih igračaka.“ Ove igračke povezuju generacije jer uživamo u onim igračkama koje su koristili i naše bake i deke. Značajno je da koristimo igračke koje drže našu decu u bliskom kontaktu sa drvetom. Vozila uključuju traktor, kamion, betonjerku, fiću, džip, autobus i još mnogo vozila. Naši proizvodi poznati kao ručno obrađeni i potpuno prirodni, imaju jasnu vizuelnu privlačnost, u minimalističkom stilu i upakovani su u kartonsku kutiju sa pamučnom kesom za odlaganje. Sve je počelo dizajniranjem ideja i ideja za asortiman, inspiracijom dece, omiljenim igračkama i filmovima, šetnjama u prodavnici, internet istraživanjima i bezbrojnim prototipovima i testovima na širokom spektru materijala i metoda primene. Ivan označava plastične igračke kao „potrošne“ i „neprirodne“ i tvrdi je da je drvo „poznata i supstanca koja daje detetu blizak kontakt sa prirodom”.

Svi proizvodi prodavca: Drvo_i_bajka

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 0.450 kg

Pitanja i odgovori

You are not logged in