Signatura FORM / POPPY RED

(1 recenzija korisnika)

7.400 RSD

Torba od vunenog filca intenzivne crvene boje (sa primesom narandžaste), sa crnim kožnim ručkama

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Svi proizvodi prodavca: Signatura
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Jednostavna, lagana torba srednje veličine, od vunenog filca (100% vuna) sa ručkama od kože, i jednim unutrašnjim džepom.

Vuneni filc je biorazgradiv, obnovljiv materijal. Ni njegovom proizvodnjom niti konačnim odlaganjem ne ugrožava se životna sredina. Izdržljiv je, a lagan i prijatan za dodir. Osim toga, lako se održava.

Za svakodnevno održavanje – da uklonite čestice prašine i osvežite Vašu torbu, možete koristiti lepljivi valjak za odeću. A ukoliko se desi da se nešto prospe po Vašoj torbi, bez panike! Evo kako možete očistiti različite materije:

Voda i vlaga
Zbog lanolina koji vunena vlakna prirodno sadrže u sebi, vuneni filc veoma sporo apsorbuje vodu, pa je dovoljno samo otresti kapljice i ostaviti filc da se suši na ravnoj podlozi.

Blato i slične materije koje ne ostavljaju fleke
Pustiti da se osuši, a zatim ukloniti prašinu istresanjem. Prašina se može ukloniti i pomoću usisivača brzim i kratkim pokretima. Obavezno očistiti vrh cevi pre usisavanja. Ukoliko je potrebno, pažljivo preći mekom četkom za odeću.

Vino, ulje i slično
Direktno na fleku, što pre, utapkati (ne utrljavati!) malu količinu deterdženta razblaženog toplom vodom, zatim ubrusom pokupiti višak tečnosti, takođe samo tapkanjem. Ponoviti postupak ukoliko je potrebno još jednom ili dva puta, dok fleka ne postane svetlija. Pokupiti deteržent tapkanjem vlažnom krpom i suvim ubrusom upiti višak vode. Položiti filc na ravnu podlogu kako se ne bi deformisao, i ostaviti da se suši na sobnoj temperaturi.

Usled pritiska od težih predmeta ili usled vlage, filc može da se blago deformiše. U tom slučaju, nekoliko pažljivih poteza peglom na paru na nižoj temperaturi, pomoći će da se filc omekša i vrati u prvobitno stanje. Ukoliko je potrebno, oblikovati prepeglani deo rukama i položiti na ravnu površinu da se osuši i ohladi.

Nakon dužeg korišćenja, filc se može ućebati na mestima gde je izložen čestom trenju. Da biste osvežili Vašu torbu, možete nekoliko puta pažljivo preći brijačem preko tih delova.

Hemijsko čišćenje se savetuje samo povremeno i to u radnjama specijalizovanim za čišćenje kože i vune.

Slanje paketa

Slanje paketa vrši se putem Post Express službe. Plaćanje je pouzećem. Za sve porudžbine preko 5000RSD, dostava je besplatna. Za porudžbine ispod 5000RSD, Post Express naplaćuje poštarinu po njihovom važećem cenovniku koji možete pogledati ovde. Okvirno, za porudžbine ispod 5000RSD poštarina iznosi oko 300RSD. Proizvodi se, uglavnom, izrađuju po porudžbini, u roku od 5 radnih dana. Odmah potom šalje se Vaša pošiljka, i u roku od 24h ona stiže na Vašu adresu. Ukoliko se u trenutku isporuke ne nalazite na navedenoj adresi, pošiljku možete preuzeti naknadno u pošti.

Reklamacije

Ako proizvod koji vam je dostavljen ima oštećenja nastala u proizvodnji ili ne odgovara opisu sa sajta, rado ćemo ga popraviti ili zameniti. U tom slučaju, sve dodatne troškove slanja robe snosi Signatura. Molimo vas da nas pre vraćanja robe kontaktirate putem emaila signatura.rs@gmail.com. Signatura ne snosi odgovornost za eventualna oštećenja prilikom transporta. Molimo vas da prilikom preuzimanja pošiljke vizuelno pregledate paket i ukoliko posumnjate da je proizvod oštećen, odbijete prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Signatura zadržava pravo da ne prihvati reklamaciju ukoliko se pri pregledu ustanovi da je proizvod oštećen neadekvatnim korišćenjem.

Vraćanje i zamena

U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana prijema robe, istu vrati, bez navođenja razloga. Troškove vraćanja robe snosi kupac, osim u slučaju da je primljeni proizvod neispravan ili pogrešan (videti odeljak Reklamacije). Molimo vas da nas kontaktirate pre vraćanja robe, putem emaila signatura.rs@gmail.com. Proizvod koji se vraća mora biti neoštećen i nekorišćen, u originalnom pakovanju u kojem je primljen. Signatura zadržava pravo da ne prihvati vraćeni proizvod ukoliko se pri pregledu ustanovi da je proizvod korišćen ili oštećen. Po prijemu i pregledu vraćenog proizvoda, uplaćena suma će biti vraćena kupcu bez odlaganja, a najkasnije 7 radnih dana od dana prijema vraćenih proizvoda. Molimo vas da za vraćanje pošiljki koristite proverene i pouzdane kurirske službe. Signatura ne snosi odgovornost za izgubljenu robu ili robu oštećenu prilikom transporta.

Signatura

Zdravo! Moje ime je Milica, i ja sam dizajner Signatura torbi, koje sama i izrađujem. Signatura je za mene uzbudljiv projekat gde spajam svoje prethodno arhitektonsko-dizajnersko iskustvo sa lepotom i umećem ručnog rada.

Signatura proizvodi odlikuju se jednostavnom čistom formom, preciznom i urednom izradom. Koristim isključivo prirodne materijale (sa fokusom na vuneni filc i kožu) i oblikujem ih u funkcionalne, često i obojene, aksesoare – za sofisticirane, zanimljive osobe, koje ne traže pažnju, ali bivaju primećene.

Za mene je važno da se proizvodnjom bavim na ekološki odgovoran način – bez pravljenja zaliha i uz maksimalno iskorišćenje materijala. Vuneni filc koji koristim je biorazgradiv, obnovljiv materijal. Ni njegovom proizvodnjom niti konačnim odlaganjem ne ugrožava se životna sredina. Signatura proizvode šaljem u kartonskim kutijama koje je moguće reciklirati.

Hvala što podržavate male domaće proizvođače!

Svi proizvodi prodavca: Signatura

1 recenzija za Signatura FORM / POPPY RED

  1. Ivana Milovanović (proveren vlasnik)

    Torba je super!

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
boja

Narandžasta, Crvena

materijal

Koža, Vuna