Slatko ljuti namaz od šljiva sa habanerom

RSD 470.00

Savršeno izbalansirani spoj slatke šljive i ljute habanero paprike.

Prijavi nepravilnost
, , , , , Tags:, , , ,

Opis

Svaki ozbiljan gurman i kuvar koji drži do sebe ima strogo čuvanu tajnu. Tajni recept. I deda Spajsoje je imao svoju tajnu, ljuti džem od šljiva koji njegovi potomci prave sa modernim zaokretom, sa habanero papričicama. Legenda kaže, da je ovaj savršeno izbalansirani džem, pravi afrodizijak i da je direktan krivac za barem 50% dokazanih Spajsojevih potomaka.

Sastav: šljiva, habanero paprika, šećer, sredstvo za želiranje: pektin, limunska kiselina, antioksidans: L-askorbinska kiselina.

Spajsojeva skala ljutine 2/5

Dodatne informacije

Težina 0.22 kg

Spajsoje

Fali Vam začina u životu? Dobro pa ste naleteli na mene… Ja sam Spajsoje i moj ljuti plan je da svoju istinsku ljubav prema dobrom zalogaju prenesem dalje. Ja ne bih bio Spajsoje da soseve i slatko-ljute namaze od habanero  paprika ne pravim ručno na sopstvenoj plantaži.

Glavni razlog za radovanje svakog jutra? … Dobra hrana. Spoj novih, izazovnih ukusa. Prepoznatljiva aroma habanero paprike delikatne ljutine koja se savršeno spaja sa slatkom šljivom, žutom i crvenom slatkom paprikom,paradajzom i ostalim začinima, a sve to kako bi napravio simfoniju ukusa. Vi je dalje komponujte sa…šta ja znam…pršutom, sirevima, prasetinom, burgerom, ćuretinom, pačetinom…gulašem, pasuljom, ribljom čorbom, testeninom…

Prijatno!

Svi proizvodi Spajsoje

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Slanje mojih proizvoda vršim kurirskom službom. Svaki naručeni proizvod će biti adekvatno upakovan za isporuku posredstvom kuriskih službi. Na području Beograda je moguć dogovor o direktnom preuzimanju mojih proizvoda.

Reklamacije

Ukoliko imate bilo kakvu zamerku ili prigovor u pogledu kvaliteta proizvoda budite slobodni da mi pišete. Potrudiću se da nađemo rešenje na obostrano zadovoljstvo i da nastavite da uživate u Spajsojevim ukusima.

Vraćanje i zamena

Vraćanje i zamena mojih proizvoda je moguća ukoliko kvalitet ne odgovara jasno vidljivoj deklaraciji na samom proizvodu. Pišite mi, potrudiću se da uživate u Spajsojevim ukusima.

Pitanja i odgovori

You are not logged in