Snippets of Serbia

(1 recenzija korisnika)

1.450 RSD

Ilustrovani vodič kroz Srbiju na engleskom jeziku.

Svi proizvodi prodavca: Komshe
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , ,

Opis

Ovaj jedinstveni ilustrovani vodič kroz Srbiju predstavlja sjajan poklon koji na najbolji mogući način može strancu da dočara i približi Srbiju. Na 200 strana, u tvrdom povezu, su prikazane ilustracije Eme Fik (Emma Fick), koja je uspela na fascinantan način da upozna i zavoli Srbiju dok je u njoj živela.

Autor: Emma Fick
Jezik: engleski
Pakovanje: 200 strana / tvrd povez
Dimenzije: 220 x 160 mm
Težina: 600 gr

Slanje paketa

U slučaju da vam naš proizvod šaljemo kurirskom službom onda će ova usluga biti izvršena PostExpress-om, gde će poštanski troškovi biti vaši i plaćanje bi bilo pouzećem. U slučaju da naš proizvod preuzimate lično od nas onda je najbolje da nas kontaktirate preko telefona (063448241) ili emaila (info@komshe.com) pa bismo se dogovorili oko primopredaje. Mi se inače nalazimo na Novom Beogradu, kod starog Merkatora.

Reklamacije

Ako je proizvod koji smo vam poslali oštećen onda ga možete zameniti kod nas za novi. Slobodno nas kontaktirate preko telefona (063448241) ili emaila (info@komshe.com) ako želite da uradite reklamaciju.

Vraćanje i zamena

Vraćanje oštećenog proizvoda i zamena za novi se vrši lično. Mi se nalazimo na Novom Beogradu, kod starog Merkatora. Ako niste sa teritorije grada Beograda onda vraćanje i zamenu vršimo preko PostExpress-a gde bi troškovi slanja i prijema oštećene robe bili naši.

Komshe

Mi smo izdavačka kuća koja je već 15 godina prisutna na tržištu i sa uspehom stvara profesionalne turističke publikacije i knjige koje na najbolji mogući način promovišu i predstavljaju ovaj deo Evrope. Naše publikacije inspirišu ljude da putuju i dožive sve što je u njima opisano.

Svi proizvodi prodavca: Komshe

1 recenzija za Snippets of Serbia

  1. Katarina Mitrović (proveren vlasnik)

    Odlično!

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 06 kg

Pitanja i odgovori

You are not logged in