Akcija!

Sofa

RSD 32,430.00RSD 43,470.00

Nordic sofa

Kroz prizmu bezvremenskog dizajna koji neće gubiti na lepoti i funkcionalnosti u decenijama pred nama, sa jasnim skandinavskim pečatom i snažnim akcentom na komforu i skladu – nastaje sofa Nordic.

Zakrivljen naslon istražuje mogućnosti punog drveta, dok stabilna ergonomska konstrukcija i  jastuci punjeni sunđerima različite gustine pružaju maksimalnu udobnost. Koncept Nordic sofe realizovan je u vidu fotelje, dvoseda, troseda i ugaone garniture koji se mogu koristiti zasebno ili se međusobno kombinovati.

Veran je saputnik onih koji se često sele jer se, radi lakšeg prenošenja, sa lakoćom može rastavljati i sastavljati.

Očisti
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , , , , , , , , SKU: N/A

Opis

Sofa “Nordic” deo je Scandi kolekcije koja je ispirisana minimalizmom i skandinavskim dizajnom. Namenjena za dnevne boravke, dečije sobe, lobije hotela, restorane i ostale ugostiteljske objekte.

Odiše skladom, udobnošću i komforom. Dizajn je potpuno pročišćen i minimalistički, inspirisan skandinavskim stilom u nameštaju i enterijeru. Konstrukcija je od punog drveta, zbog čega je sofa izuzetno stabilna, a jastuci su punjeni suđerima različite gustine čime se postigla idealna udobnost i prilikom dugog sedenja u njoj. Zadnje noge su kraće od prednjih, i na taj način su ispoštovani ergonomski principi projektovanja i postignut je udoban ugao sedenja.

Materijali: puno drvo (orah, hrast ili jasen), sunđeri različite granulacije, mebl štof

Vrstu drveta možete birati, kao i boju i dezen mebl štofa.

Dimenzije:

Širina: 800mm

Dubina sedenja: 850mm

Visina sedenja: 430mm

Ukupna visina (sa naslonom): 780mm

*Rok isporuke je 30 dana.

Dodatne informacije

materijal

Drvo

drvo

jasen, hrast, orah

Floem_Studio

O nama

Floem je nastao u septembru 2018. godine kao sinergija vizije dvoje autora, Milene Jovanović i Filipa Vukosavljevića. Floem je zamišljen kao brend koji će srpskom tržištu ponuditi upravo ono što mu nedostaje: nameštaj od masiva domaće proizvodnje ispirisan skandinavskim dizajnom. Tokom procesa nastanka brenda, ideja je bila da se kroz godine Floem razvija i raste, osluškujući tržište. Polazeći od temelja skandinavskog i mid-century dizajna, kao što su jednostavnost, funkcionalnost, pročišćene linije i moderna estetika, autori žele da stvaraju proizvode koji rezonuju sa vrednostima savremenog čoveka olakšavajući njegovu svakodnevicu.

Velika radoznalost prema drvetu kao materijalu inspiriše nas da kreiramo proizvode koji u enterijer unosi osećaj harmonije i sklada, osvešćujući sadašnji trenutak i našu ulogu u njemu.

Od ideje do realizacije, u svaki komad utkali smo san o vrlini, posvećenosti i poštovanju kako prema životnoj sredini tako i prema nama samima. Otvoren pristup dizajnu omogućio nam je da u svoje proizvode unesemo organsku, prirodnu mekoću i formalistički minimalizam, ne izostavljajući pritom važnost funkcionalizma i racionalizma u procesu projektovanja. Naš rad zasniva se na dubokom poštovanju prema drvetu, njegovim karakteristikama i svojstvima čije mogućnosti kroz teoriju i praksu istražujemo već decenijama.

Svi proizvodi Floem_Studio

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

PREVOZ NAMEŠTAJA: Isporuku nameštaja vršimo besplatno u radijusu od 60 km. Na celoj teritoriji Srbije mogućnost besplatne isporuke za veće poručene količine, ili u vrednosti robe od preko 85 000,00 rsd. Za vrednosti pošiljke ispod 85 000,00 rsd na celoj teritoriji Srbije, isporuka se naplaćuje po sledećem cenovniku: I ZONA: U krugu od 60 do 139 km - 3 000,00 rsd II ZONA: U krugu od 140 do 229 km - 4 200,00 rsd III ZONA: U krugu od > 230 km - 6600 rsd Sve manje proizvode, sem ogledala, isporučujemo kurirskim službama.  

Reklamacije

Reklamacije uvažavamo u roku od 24h dana od dana prispeće za sva oštećenja nastala tokom transporta.

Vraćanje i zamena

Ukoliko dođe do bilo kakvih problema, kontaktirajte nas u najkraćem mogućem roku.

Pitanja i odgovori

You are not logged in

Možda će vam se svideti …

Klub stolovi
RSD 17,230.00RSD 25,770.00
Akcija! -6%