Sportanac majica za dečake – Karate

RSD 1,090.00RSD 1,190.00

Majica za dečake „Karatista“, bela boja, 100% pamuk, ekološka štampa bojama na vodenoj bazi, dostupno u veličinama 2,4,6,8,10 i 12. Moguća personalizovana štampa i natpis na drugom pismu (ćirilica/latinica).

Očisti
Prodavac Sportanac
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , SKU: N/A

Opis

Dečije majice za vaše mališane sa zabavnim sportskim ilustracijama i poučnim porukama. Sportanac majice imaju za cilj da na kreativan način upoznaju najmlađe sa omiljenim sportovima i da deca sport dožive kao lepu i zabavnu aktivnost u kojoj će želeti da učestvuju.

Dodatne informacije

Personalizacija

da, ne

Veličina

2, 4, 6, 8, 10, 12

Natpisi

Sport je… boriti se, Sport je… biti hrabar, Volim karate, Sport je… vredno trenirati, Karatista od glave do pete

Sportanac

Kreativne i zabavne ilustracije sa motivacionim porukama, koje imaju za cilj da deci i roditeljima približe sport kao zdravu aktivnost tokom odrastanja su ono što nas čini prepoznatljivim. Naši proizvodi su u potpunosti proizvedeni u zemlji SPORTA Srbiji.

Svi proizvodi Sportanac

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Isporuka robe se vrši u roku od pet dana od dana naručivanja,  ne računajući vikende i neradne dane. Isporuku robe  vršimo na teritoriji cele Srbije službom PostExpres. Troškove dostave proizvoda možete pogledati na zvaničnoj stranici PostExpres. Za kupovinu preko 2000rsd  isporuka je besplatna.

Reklamacije

Poštovani ukoliko imate neki problem sa našim proizvodima molimo vas da nas kontaktirate putem elektronske pošte na info@sportanac.rs ili putem telefona 062/1081827. Vaš Sportanac tim

Vraćanje i zamena

Sve naručene proizvode  ukoliko niste zadovoljni iz bilo kog razloga možete vratiti u roku od 14 dana od datuma kupovine u skladu sa zakonom o zaštiti potrošača. Troškovi dostave idu na teret kupca. Personalizovanu robu nije moguće vratiti. Vaš Sportanac tim

Pitanja i odgovori

You are not logged in