Sportanac majica za dečake – Sportsko sam dete

RSD 1,090.00RSD 1,190.00

Majica za dečake „Sportsko sam dete“, bela boja, 100% pamuk, ekološka štampa bojama na vodenoj bazi, dostupno u veličinama 2,4,6,8,10 i 12. Moguća personalizovana štampa i natpis na drugom pismu (ćirilica/latinica).

Poništi
Prodavac Sportanac
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , SKU: N/A

Opis

Dečije majice za vaše mališane sa zabavnim sportskim ilustracijama i poučnim porukama. Sportanac majice imaju za cilj da na kreativan način upoznaju najmlađe sa omiljenim sportovima i da deca sport dožive kao lepu i zabavnu aktivnost u kojoj će želeti da učestvuju.

Dodatne informacije

Personalizacija

da, ne

Veličina

2, 4, 6, 8, 10, 12

Sportanac

Kreativne i zabavne ilustracije sa motivacionim porukama, koje imaju za cilj da deci i roditeljima približe sport kao zdravu aktivnost tokom odrastanja su ono što nas čini prepoznatljivim. Naši proizvodi su u potpunosti proizvedeni u zemlji SPORTA Srbiji.

Svi proizvodi Sportanac

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Isporuka robe se vrši u roku od pet dana od dana naručivanja,  ne računajući vikende i neradne dane. Isporuku robe  vršimo na teritoriji cele Srbije službom <a href="http://www.postexpress.rs/default.asp" target="_blank" rel="noopener noreferrer">PostExpres</a>. Troškove dostave proizvoda možete pogledati na zvaničnoj stranici <a href="http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp" target="_blank" rel="noopener noreferrer">PostExpres.</a> Za kupovinu preko 2000rsd  isporuka je besplatna.

Reklamacije

Poštovani ukoliko imate neki problem sa našim proizvodima molimo vas da nas kontaktirate putem elektronske pošte na <strong><em>info@sportanac.rs</em></strong> ili putem telefona <strong><em>062/1081827</em></strong>. Vaš Sportanac tim

Vraćanje i zamena

Sve naručene proizvode  ukoliko niste zadovoljni iz bilo kog razloga možete vratiti u roku od <strong>14 dana</strong> od datuma kupovine u skladu sa zakonom o zaštiti potrošača. Troškovi dostave idu na teret kupca. Personalizovanu robu nije moguće vratiti. Vaš Sportanac tim

Pitanja i odgovori

You are not logged in