Stolica Wild Wood

27.000 RSD

Ručno rađena stolica od drveta hrasta.

1 na zalihama

Svi proizvodi prodavca: WildWood
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Ručno rađena stolica od hrastovog drveta retro dizajna. Spoj jednostavnosti i udobnosti. Premazana je akrilnim mat lakom radi zaštite i otpornosti na habanje. Karakteriše je izuzetna čvrstoća. Radi se i od drugih vrsta drveta (orah, bukva i dr.).

Slanje paketa

Isporuka proizvoda na teritoriji Beograda vrši se o našem trošku. Za porudžbine izvan Beograda isporuka je moguća uz prethodni dogovor.

Reklamacije

Reklamacije na proizvode od drveta vezane su isključivo za greške koje mogu nastati u procesu izrade, a odnose se na spojeve, farbanje, i eventualna oštećenja za koje je evidentno da su nastala u procesu izrade. Sva ostala oštećenja nastala neadekvatnim rukovanjem proizvodom ili držanje proizvoda u neadekvatnim uslovima ne podležu reklamaciji.

Vraćanje i zamena

Zamena proizvoda je moguća uz prethodni dogovor.

WildWood

Wild Wood je kreativna radionica koja proizvodi nameštaj od punog drveta. Proizvodi koje kod nas možete naći su visokog kvaliteta i velike čvrstoće i izdržljivosti, napravljeni uglavnom od prirodnih materijala, zaštićeni prirodnim pčelinjim voskom i biljnim uljima.  Za one klijente koji vole da se igraju sa dizajnom, da kombinuju tradicionalno i moderno u svom enterijeru, pravimo nameštaj po meri i kombinujemo različite materijale (drvo, medijapan, metal, staklo, epoksindu smolu i dr.) koji će doprineti vizuelnom skladu, kao i udobnosti ambijenta. Proizvodimo krevete, kuhinje, komode, plakare, stolove, stolice i druge proizvode na zahtev i po želji kupca.

Svi proizvodi prodavca: WildWood

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Dimenzije 54 × 54 × 76 cm