STORK Ring Sling – Serenity

RSD 10,800.00

Ring-sling nosiljka od 100% prirodnog materijala.

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Prodavac Stork
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, ,

Opis

Sirovinski sastav: 27% lan, 73% viskoza
Prstenovi: 100% aluminijum
Površinska masa: 239 g/m2
Od 00-24 meseca/3,6-15kg
Double layered sling

Ovaj sling je kombinacija 27% lana i 73% viskoze, gde je viskoza zaslužna što je materijal jako mekan na dodir. Radi se u duplom sloju materijala (double layered) tako da je nosiocu udoban tokom celog perioda nošenja. U njemu možete nositi i novorođenče i čak dete koje uveliko hoda. Brzo i lako se namešta i zauzima malo mesta tako da ga možete nositi svuda sa sobom.

Dodatne informacije

Težina 1.100 kg
Dimenzije 32 × 27 × 7 cm
materijal

Lan, Viskoza

Stork

Iza STORK priče stoje roditelji jednog neverovatnog deteta. Arhitekta i programer, veliki obožavaoci babywearinga i povezujućeg roditeljstva, ljubitelji prirode, životinja, fotografije, vinyla, filozofije… Zapravo sve što volimo je postala inspiracija za stvaranje brenda STORK.

Koristimo 100% prirodne materijale najvišeg kvaliteta. U našoj ponudi možete naći slingove od 100% lana, kombinacije lan-viskoza i lan-pamuk. Dizajn i boje su inspirisane skandinavskom arhitekturom, stoga preovladavaju pastelne boje i jednostavne linije.

Svi slingovi su testirani i odobreni od strane naše ćerke.

Svi proizvodi Stork

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Pakete šaljemo Post Expresom i Vaša porudžbina stiže najčešće u roku od 3 do 5 radna dana na željenu adresu. Poštarina zavisi od gramaže i otkupne vrednosti artikla i kreće se oko 350 rsd pa naviše  na teritoriji Srbije. Porudžbinu plaćate u momentu isporuke direktno kuriru.

Reklamacije

Sling možete reklamirati u roku od 15 dana od dana dostave. Sling mora biti vraćen u novom, neopranom stanju i u originalnom pakovanju sa svim propratnim štampanim materijalom. U slučaju refundacije, troškovi dostave, u oba pravca padaju na trošak Kupca. Novac se Kupcu refundira nakon povrata slinga. STORK nije odgovoran za izgubljeni paket od strane Kupčeve kurirske službe. Pošaljite nam e-mail na storkringsling@gmail.com sa naslovom  "Reklamacija" i napišite svoje ime u telu maila. Mi ćemo Vam odgovoriti u roku od 24h sa daljim instrukcijama.

Vraćanje i zamena

Možete vratiti sling u roku od 15 dana od dana dostave. Sling mora biti vraćen u novom, neopranom stanju i u originalnom pakovanju sa svim propratnim štampanim materijalom. U slučaju refundacije, troškovi dostave, u oba pravca padaju na trošak Kupca. Novac se Kupcu refundira nakon povrata slinga. STORK nije odgovoran za izgubljeni paket od strane Kupčeve kurirske službe. Pošaljite nam e-mail na storkringsling@gmail.com sa naslovom  "Vraćanje" ili "Zamena" i napišite svoje ime u telu maila. Mi ćemo Vam odgovoriti u roku od 24h sa daljim instrukcijama.

Pitanja i odgovori

You are not logged in