Street Art Belgrade

RSD 1,400.00

Ovo dvojezično izdanje sa više od dvesta strana predstavlja sveobuhvatni pregled ulične umetnosti u Beogradu.

Poništi
Prodavac Komshe
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , SKU: N/A

Opis

Knjiga “Street Art Belgrade” predstavlja sveobuhvatni pregled beogradske ulične umetnosti, kako stilski tako i unazad kroz vreme. Od aforizama i stencil-a (šablona) preko kompleksnih grafičkih rešenja, slova i murala, kroz knjigu možete pratiti beogradsku grafiti scenu koja je sve življa. U knjizi se nalaze i citati nekih od najaktivnih i najprisutnijih crtača i uličnih umetnika na beogradskoj sceni: Artez, Junk, Rage, TKV, Lortek i Nikola. Kroz preko 550 fotografija, knjiga pruža sveobuhvatan uvid u jedinstveni svet beogradskih grafita i ulične umetnosti.

Jezik: srpski i engleski / srpski i francuski
Autor: Aleksandar Đorđević
Format: 218 strana
Dimentije: 21 cm x 26 cm
Težina: 800 g

Dodatne informacije

Težina 08 kg
Jezik

Srpsko-engleski, Srpsko-francuski

Komshe

Mi smo izdavačka kuća koja je već 15 godina prisutna na tržištu i sa uspehom stvara profesionalne turističke publikacije i knjige koje na najbolji mogući način promovišu i predstavljaju ovaj deo Evrope. Naše publikacije inspirišu ljude da putuju i dožive sve što je u njima opisano.

Svi proizvodi Komshe

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

U slučaju da vam naš proizvod šaljemo kurirskom službom onda će ova usluga biti izvršena PostExpress-om, gde će poštanski troškovi biti vaši i plaćanje bi bilo pouzećem. U slučaju da naš proizvod preuzimate lično od nas onda je najbolje da nas kontaktirate preko telefona (063448241) ili emaila (info@komshe.com) pa bismo se dogovorili oko primopredaje. Mi se inače nalazimo na Novom Beogradu, kod starog Merkatora.

Reklamacije

Ako je proizvod koji smo vam poslali oštećen onda ga možete zameniti kod nas za novi. Slobodno nas kontaktirate preko telefona (063448241) ili emaila (info@komshe.com) ako želite da uradite reklamaciju.

Vraćanje i zamena

Vraćanje oštećenog proizvoda i zamena za novi se vrši lično. Mi se nalazimo na Novom Beogradu, kod starog Merkatora. Ako niste sa teritorije grada Beograda onda vraćanje i zamenu vršimo preko PostExpress-a gde bi troškovi slanja i prijema oštećene robe bili naši.

Pitanja i odgovori

You are not logged in