Svemiliva- korpica čuvarkuća

RSD 400.00RSD 1,500.00

Savršena dekoracija za uskršnje praznike!

Poništi
Prodavac Svemiliva
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , SKU: N/A

Opis

Heklana korpica, od recikliranih trikotažnih traka, doprineće šarm jedinstvenoj dekoraciji Vašeg doma, za vreme uskršnjih praznika. Ona je idealne veličine za jedno jaje i u njoj možete čuvati jaje čuvarkuću.

Materijali: reciklirane pamučne, trikotažne trake, drveno dugme.

Svi proizvodi su proizvedeni u Srbiji. Svi delovi su ručno uheklani i ušiveni.

Za najbolje rezultate preporučujemo ručno pranje (po mogućnosti šamponom za bebe) ili mašinsko pranje u delikatnom režimu pranja na temperaturi ne višoj od 30 ° C

Dodatne informacije

Težina 100 kg
Dimenzije 7 × 10 cm
boja

Bela, Bež, Roze, Siva, Žuta, Plava

količina

1 kom, 3 kom, 5 kom

Svemiliva

Naša radionica je nastala iz uverenja da proizvodi koji nas okružuju imaju direktan uticaj na naše blagostanje i emocije. Ponosni smo na naš autentični, ekološki čist i prelep zanat. Cenimo rad ljudskih ruku i originalne ideje! Volimo da se igramo sa bojama i eksperimentišemo sa materijalima. Sve naše ideje okupljaju se pod krovom kuće Svemiliva, nudeći našim kupcima sjajne proizvode i visok kvalitet dizajna i zanata.

Svi proizvodi Svemiliva

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Obzirom da je svaki predmet Svemiliva radionice izrađen potpuno ručno, nekada nam je potrebno par dana za vašu porudžbinu. Svakako ćemo Vas pri poručivanju obavestiti o preciznom datumu slanja. U retkim slučajevima može se desiti problem prilikom dostave (nije nađen niko na adresi, ne javlja se na kontakt telefon, itd.) pa će poštar ostaviti u pošti. Lično preuzimanje je moguće, uz prethodni dogovor, samo na teritoriji Beograda, opštini Zvezdara.

Reklamacije

Svemiliva odgovara za nesaobraznost robe, tj. ukoliko proizvod ne odgovara opisu koji smo dali i ako nema svojstva koja smo pokazali kao uzorak ili model i u tom slučaju ćemo primiti vašu reklamaciju. Imajte na umu, kada birate naše proizvode, da je svaki u potpunosti ručni rad i da postoji mogućnost malih varijacija u izradi.

Vraćanje i zamena

Ukoliko se ispostavi da poručena roba iz nekog razloga nije odgovarajuća, molimo Vas da nas o tome obavestite.  Ukoliko je roba oštećena, moguće je vraćanje i  troškove poštarine snosimo mi, dok u slučaju zamene, poštarina ide na teret kupca.

Pitanja i odgovori

You are not logged in