Svemiliva – Tabure

RSD 6,800.00

Ura!!! Deca jure i žure, jer stiže Svemiliva tabure!

Prodavac Svemiliva
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , ,

Opis

Ručno rađeni tabure je isheklan od recikliranih, pamučnih traka. Napravljen je sa ljubavlju i pažljivo je dizajniran, tako da doprinosi zadovoljstvu, a zadržava najbolji kvalitet. Deca će voleti ovaj komad nameštaja, koji će koristiti da sede, igraju se, penju se i odmaraju.

I Vama će se svideti, pa pogledajte naš tabure u veličini za odrasle!

Materijali: reciklirane pamučne, trikortažne trake, ručno sašivena platnena postava, napunjeni stiropor kuglicama.

Ovaj tabure je prelep dodatak dečijoj sobici.

Zbog procesa ručne izrade naši proizvodi mogu imati male razlike, tako da je svaki artikal jedinstven!

P.S. Tabure se može raditi u različitim bojama i obavezeno se konsultujte za dostupne nijanse.

Dodatne informacije

Dimenzije 40 × 25 cm
boja

Bež, Roze, Siva, Žuta, Plava, Zelena

Svemiliva

Naša radionica je nastala iz uverenja da proizvodi koji nas okružuju imaju direktan uticaj na naše blagostanje i emocije. Ponosni smo na naš autentični, ekološki čist i prelep zanat. Cenimo rad ljudskih ruku i originalne ideje! Volimo da se igramo sa bojama i eksperimentišemo sa materijalima. Sve naše ideje okupljaju se pod krovom kuće Svemiliva, nudeći našim kupcima sjajne proizvode i visok kvalitet dizajna i zanata.

Svi proizvodi Svemiliva

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Sve narudžbine primamo radnim danima do 12h i šaljemo tako da stižu narednog dana putem AKS kurirske službe. U retkim slučajevima može se desiti problem prilikom dostave (nije nađen niko na adresi, ne javlja se na kontakt telefon, itd.) pa će kuriri pokušati isporuku još jednom sledećeg dana. Lično preuzimanje je moguće, uz prethodni dogovor, samo na teritoriji Beograda, opštini Zvezdara.

Reklamacije

Svemiliva odgovara za nesaobraznost robe, tj. ukoliko proizvod ne odgovara opisu koji smo dali i ako nema svojstva koja smo pokazali kao uzorak ili model i u tom slučaju ćemo primiti vašu reklamaciju. Imajte na umu, kada birate naše proizvode, da je svaki u potpunosti ručni rad i da postoji mogućnost malih varijacija u izradi.

Vraćanje i zamena

Ukoliko se ispostavi da poručena roba iz nekog razloga nije odgovarajuća, molimo Vas da nas o tome obavestite.  Ukoliko je roba oštećena, moguće je vraćanje i  troškove poštarine snosimo mi, dok u slučaju zamene, poštarina ide na teret kupca.

Pitanja i odgovori

You are not logged in