Svemiliva – Tepih medica

RSD 7,800.00

Tepih medica je savršen i apsolutno bezbedan za dečiju sobu kao prostirka za bebe. Ovaj prostirka je izuzetno mekana i udobna – simpatično mesto za igru i udoban element stilske dekoracije!

Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , , ,

Opis

Ovaj prekrasni tepih ima šestougaoni uzorak koji je izrađen od izdržljivog, debelog, recikliranog, pamučnog prediva, koje je takođe ekološki prihvatljivo. Savršene je veličine za dečiju sobicu. Pružite svom detetu mesto za igru i otkrivanje uz ovu prekrasnu ručno rađenu prostirku. Tepih je izdržljiv i lako se održava, što ga čini savršenim za mališane. Može biti meda sa ušima i licem ili bez dodataka, za stariju decu i one koje se tako osećaju.

Materijal: reciklirane trikotažne, pamučne trake, drveno dugme

Zbog procesa ručne izrade naši proizvodi mogu imati male razlike, tako da je svaki artikal jedinstven!

P.S. Tepih se može raditi u različitim bojama i kombinacijama boja, pa se obavezeno konsultujte za dostupne nijanse.

Prečnik: cca. 100cm

Perite na 30 stepeni

Svemiliva

Naša radionica je nastala iz uverenja da proizvodi koji nas okružuju imaju direktan uticaj na naše blagostanje i emocije. Ponosni smo na naš autentični, ekološki čist i prelep zanat. Cenimo rad ljudskih ruku i originalne ideje! Volimo da se igramo sa bojama i eksperimentišemo sa materijalima. Sve naše ideje okupljaju se pod krovom kuće Svemiliva, nudeći našim kupcima sjajne proizvode i visok kvalitet dizajna i zanata.

Svi proizvodi Svemiliva

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Sve narudžbine primamo radnim danima do 12h i šaljemo tako da stižu narednog dana putem AKS kurirske službe. U retkim slučajevima može se desiti problem prilikom dostave (nije nađen niko na adresi, ne javlja se na kontakt telefon, itd.) pa će kuriri pokušati isporuku još jednom sledećeg dana. Lično preuzimanje je moguće, uz prethodni dogovor, samo na teritoriji Beograda, opštini Zvezdara.

Reklamacije

Svemiliva odgovara za nesaobraznost robe, tj. ukoliko proizvod ne odgovara opisu koji smo dali i ako nema svojstva koja smo pokazali kao uzorak ili model i u tom slučaju ćemo primiti vašu reklamaciju. Imajte na umu, kada birate naše proizvode, da je svaki u potpunosti ručni rad i da postoji mogućnost malih varijacija u izradi.

Vraćanje i zamena

Ukoliko se ispostavi da poručena roba iz nekog razloga nije odgovarajuća, molimo Vas da nas o tome obavestite.  Ukoliko je roba oštećena, moguće je vraćanje i  troškove poštarine snosimo mi, dok u slučaju zamene, poštarina ide na teret kupca.

Pitanja i odgovori

You are not logged in