Svemiliva zečica

1.400 RSD

Glodalica i zvečka za naše slatke mališane.

Svi proizvodi prodavca: Svemiliva
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,

Opis

Prirodni materijali pružaju bezbednu igru za bebe, a posebno prilagođen dizajn doprinosi beskrajnoj radosti naših najdražih.

Ukoliko tražite unikatan i poseban poklon za bebu, Svemiliva zečica je pravi izbor.

Materijal:

100 posto pamučni konac, proizveden u Srbiji

Antibakterijsko punjenje

Drvena karika

Kontejner od reciklirane plastike

Okice sa sigurnosnim zaključavanjem

Slanje paketa

Obzirom da je svaki predmet Svemiliva radionice izrađen potpuno ručno, nekada nam je potrebno par dana za vašu porudžbinu. Svakako ćemo Vas pri poručivanju obavestiti o preciznom datumu slanja. U retkim slučajevima može se desiti problem prilikom dostave (nije nađen niko na adresi, ne javlja se na kontakt telefon, itd.) pa će poštar ostaviti u pošti. Lično preuzimanje je moguće, uz prethodni dogovor, samo na teritoriji Beograda, opštini Zvezdara.

Reklamacije

Svemiliva odgovara za nesaobraznost robe, tj. ukoliko proizvod ne odgovara opisu koji smo dali i ako nema svojstva koja smo pokazali kao uzorak ili model i u tom slučaju ćemo primiti vašu reklamaciju. Imajte na umu, kada birate naše proizvode, da je svaki u potpunosti ručni rad i da postoji mogućnost malih varijacija u izradi.

Vraćanje i zamena

Ukoliko se ispostavi da poručena roba iz nekog razloga nije odgovarajuća, molimo Vas da nas o tome obavestite.  Ukoliko je roba oštećena, moguće je vraćanje i  troškove poštarine snosimo mi, dok u slučaju zamene, poštarina ide na teret kupca.

Svemiliva

Naša radionica je nastala iz uverenja da proizvodi koji nas okružuju imaju direktan uticaj na naše blagostanje i emocije. Ponosni smo na naš autentični, ekološki čist i prelep zanat. Cenimo rad ljudskih ruku i originalne ideje! Volimo da se igramo sa bojama i eksperimentišemo sa materijalima. Sve naše ideje okupljaju se pod krovom kuće Svemiliva, nudeći našim kupcima sjajne proizvode i visok kvalitet dizajna i zanata.

Svi proizvodi prodavca: Svemiliva

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Pitanja i odgovori

You are not logged in