Akcija!

SweetFit proteinski obrok Kokos 80g

140 RSD

21 g Proteina

2 g Šećera

0 g  Dodatnog šećera i konzervansa

1000 na zalihama

Svi proizvodi prodavca: Sweetfit
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Nutritivna vrednost za jedno pakovanje – Kokos (80g):
Energetska vrednost 343kcal (17% RU/PU), Masti 9g (12,8% RU/PU), Zas. Masti 3g (15% RU/PU), Uglj. Hidrati 41g (15,7% RU/PU), Šećeri 2g (2,2% RU/PU), Vlakna 8,3g, Proteini 20,2g (40,4% RU/PU) , So 0,35g (5,3% RU/PU).

Sastojci:
Ovsene pahuljice (70%), protein iz surutke 17,5% (jabučna kiselina, guma arabika, sukraloza, aroma), čia seme, laneno seme, kokosovo brašno (4,4%), himalajska so.

Pripremanje: Sadržaj kesice preliti sa 150-200ml tople vode ili mleka. Smesu promešati i ostaviti da stoji 2-3 minuta.

Alergen info: može sadržati u tragovima sojin lecitin, gluten u tragovima, orašaste plodove i druge proteine životinja.

Slanje paketa

Slanje paketa se vrši putem kurisrke službe Post Express. Paket se šalje danas za sutra. Ako se porudžbina izvrši u petak posle 12h, paket se šalje u subotu i u ponedeljak je na adresi. Za porudžbine preko 15 pakovanja - Bespltana dostava Cenovnik Post Express kurirske službe - http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

Reklamacije

Prihvatamo reklamacije pod uslovima: - da je paket oštećen (pokidana ambalaža proizvoda) - istekao rok trajanja proizvoda Za potvrdu reklamacije, potrebno je priložiti dokaz u vidu fotografije.

Vraćanje i zamena

Prihvatamo vraćanje i zamenu u slučajevima: - da je proizvodu istekao rok trajanja (potrebna fotografija kao dokaz) - da je oštećena ambalaža, tj pakovanje je otvoreno (potrebna fotografija kao dokaz) U ovim slučajevima mi, SweetFit, snosimo troškove slanje paketa u oba pravca. Moguća je i zamena proizvoda, ukoliko ste odabrali pogrešan ukus i želite da zamenite za neki drugi, u tom slučaju vi snosite troškove slanja paketa u oba pravca.

Sweetfit

SweetFit pre svega projekat koji želi da omogući ljudima brz, zdrav i sveobuhvatan proteinski obrok u bilo kom trenutku dana. Zato što se budimo svakog dana znajući ZAŠTO radimo, a to je da inspirišemo ljude da rade stvari koje inspirišu njih.
Naš cilj je da nadjemo kupce koji veruju u šta mi verujemo i radimo kako bismo svi bili uspešni i zdravi.

Svesni smo da današnji život pun obaveza dosta utiče na naše zdrave navike i da zbog manjka vremena često biramo najlakše ali ne i najbolje opcije za našu ishranu.

Mi mislimo da ne mora da bude tako. Zapravo ono što nas je podstaklo da pokrenemo ovaj projekat je naša potreba da zdravlje bude ispred svega a na tržištu nismo našli nešto tog karaktera. Današnji “zdravi” proizvodi sadrže različite dodatne zaslađivače i šećere koji i dalje ne rešavaju problem zdrave ishrane. Počeli smo od ovsenih kaša (zeleni čaj-jagoda, kokos, crna čokolada) a u planu su i drugi ukusi i proizvodi.

Naša misija je da pružimo i omogućimo ljudima obrok, užinu koja je bogata proteinima, zdravim mastima, vitaminima i mineralima. Želimo da u budućnosti pružimo našim kupcima apsolutnu mogućnost izbora ukusa i namirnica i kreiranja svog proizovda.

Naši proteinski kompletni obroci su „stvarno obroci, a drugi su kaše“. To znači da se u našim proizvodu nalazi mali procenat šećera (iz namirnica – 2 g), više od trećine potrebnog dnevnog unosa proteina – 21 g, kvalitetne namirncie kao što su: ovas, protein surutke (whey), čia, lan. badem, liofilizovana jagoda, zeleni čaj… Pored svega toga, važno je naglasiti da ne sadrži dodatne šećere i konzervanse.

SweetFit proteinski obroci predstavljuju idealan i neodoljivo ukusan način da svom telu obezbedite neophodnu količinu proteina, ugljenih hidrata i vlakana.

Svi proizvodi prodavca: Sweetfit

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.