Akcija!

Tabure

RSD 18,450.00RSD 19,965.00

Place tabure

Zaobljena geometrijska forma koja provejava kroz celu Scandi kolekciju nameštaja dominantna je i kod taburea Place. Tanke elegantne noge pružaju stabilan oslonac kružnom drvenom postolju na koje je postavljen udoban sunđer za sedenje koji se po potrebi može koristiti i nezavisno.

Lični pečat i senzibilitet svog budućeg doma tabure Place dobija personalizacijom boje i dezena mebl štofa, ali i dimanzijama koje se mogu prilagoditi konkretnom prostoru kom je namenjen. Zahvaljujući vanserijskoj praktičnosti i funkcionalnosti, tabure Place se uspešno snalazi u najrazličitijim prostorima, od dnevne sobe, dečije sobe, velikih hodnika, walk in garderobera…

Očisti
Prodavac Floem_Studio
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , , , , SKU: N/A

Opis

Tabure “Place” sa drvenim postoljem i udobnim sunđerom za koji možete birati vrstu i boju mebl štofa, predstavlja vrlo funkcionalno i praktično rešenje koje možete koristiti u različite svrhe. Odlično se uklapa u dnevne boravke, dečije sobe, walk in garderobere, velike hodnike… Sunđer je moguće odvojiti od postolja i koristiti nezavisno.

Prečnik sunđera je 800 mm, a ukupni prečnik (sa nogama) iznosi 880 mm.

Dimenzije sunđera: Ø 800 mm i visina H 200 mm

Visina taburea: 420mm

Dostupne vrste drveta: hrast (natur ili bajcovan u crnu boju), jasen i orah.

*Moguće je prilagoditi dimenzije po zahtevu.

**Rok isporuke je 30 dana.

Dodatne informacije

materijal

Drvo

drvo

jasen, hrast, orah

Floem_Studio

O nama

Floem je nastao u septembru 2018. godine kao sinergija vizije dvoje autora, Milene Jovanović i Filipa Vukosavljevića. Floem je zamišljen kao brend koji će srpskom tržištu ponuditi upravo ono što mu nedostaje: nameštaj od masiva domaće proizvodnje ispirisan skandinavskim dizajnom. Tokom procesa nastanka brenda, ideja je bila da se kroz godine Floem razvija i raste, osluškujući tržište. Polazeći od temelja skandinavskog i mid-century dizajna, kao što su jednostavnost, funkcionalnost, pročišćene linije i moderna estetika, autori žele da stvaraju proizvode koji rezonuju sa vrednostima savremenog čoveka olakšavajući njegovu svakodnevicu.

Velika radoznalost prema drvetu kao materijalu inspiriše nas da kreiramo proizvode koji u enterijer unosi osećaj harmonije i sklada, osvešćujući sadašnji trenutak i našu ulogu u njemu.

Od ideje do realizacije, u svaki komad utkali smo san o vrlini, posvećenosti i poštovanju kako prema životnoj sredini tako i prema nama samima. Otvoren pristup dizajnu omogućio nam je da u svoje proizvode unesemo organsku, prirodnu mekoću i formalistički minimalizam, ne izostavljajući pritom važnost funkcionalizma i racionalizma u procesu projektovanja. Naš rad zasniva se na dubokom poštovanju prema drvetu, njegovim karakteristikama i svojstvima čije mogućnosti kroz teoriju i praksu istražujemo već decenijama.

Svi proizvodi Floem_Studio

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

PREVOZ NAMEŠTAJA: Isporuku nameštaja vršimo besplatno u radijusu od 60 km. Na celoj teritoriji Srbije mogućnost besplatne isporuke za veće poručene količine, ili u vrednosti robe od preko 85 000,00 rsd. Za vrednosti pošiljke ispod 85 000,00 rsd na celoj teritoriji Srbije, isporuka se naplaćuje po sledećem cenovniku: I ZONA: U krugu od 60 do 139 km - 3 000,00 rsd II ZONA: U krugu od 140 do 229 km - 4 200,00 rsd III ZONA: U krugu od > 230 km - 6600 rsd Sve manje proizvode, sem ogledala, isporučujemo kurirskim službama.  

Reklamacije

Reklamacije uvažavamo u roku od 24h dana od dana prispeće za sva oštećenja nastala tokom transporta.

Vraćanje i zamena

Ukoliko dođe do bilo kakvih problema, kontaktirajte nas u najkraćem mogućem roku.

Pitanja i odgovori

You are not logged in