Tara

1.200 RSD6.900 RSD

Ilustracija planine Tare.

Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Sve ilustracije, mogu biti izrađene u tri različite tehnike, koje podrazumevaju visok kvalitet štampe i materijala:

1. Na papiru – 180gr/m². Dolaze u pakovanju u obliku tube.
30x40cm
45x60cm
52x70cm
60x80cm

2. Štampa na mat foliji koja je zalepljena na tablu debljine 5mm. Kasnije kada radite ukrasni ram nema potrebe za staklom jer je folija otporna na uticaje sredine a refleksija je minimalna.
45x60cm
52x70cm
60x80cm

3. Štampa na slikarskom platnu (Canvas-u). U ovom slučaju platno je zategnuto na blind ram (unutrašnji ram). Obzirom na trenutne trendove u uređenju prostora, nema potrebe za dodatnim, ukrasnim ramom.
45x60cm
52x70cm
60x80cm

*ilustracije se prodaju bez ukrasnih ramova

Slanje paketa

Vaše pošiljke će biti poslate putem Post Express-a u roku od tri do deset dana nakon prijema porudžbine. Paketi su zapakovani adekvatno i poručeni proizvodi će bezbedno stići do adrese koju ste naveli u porudžbini.

Reklamacije

U slučaju da je vaša porudžbina dostavljena oštećena ili niste zadovoljni proizvodom, pošaljite detaljan opis problema ili nedostatka. Priložite i fotografije u slučaju oštećenja. Sve potrebne informacije pošaljite na mail adresu zarko_tosev@yahoo.com.

Vraćanje i zamena

Sve osnovane reklamacije koje se tiču nedostataka ili oštećenja proizvoda biće realizovane zamenom proizvoda ili povratom novca u roku od 30 dana.

Zarko_Tosev

Žarko Tošev – dizajn ilustracija.
Žarko je želeo da svoju ljubav prema dizajnu podigne na jedan viši nivo, tako da njegovi autorski radovi dobiju konkretnu primenu.

Desilo se da je u tom trenutku opremao svoj životni prostor i tragao za detaljima koji će ga upotpuniti i učiniti domom. Tako je došao na ideju da svoje dizajnerske radove pretvori u ilustracije.
Ilustruje gradove, planine, životinje, ali i apstraktne motive kao i motive za najmlađe. Njegove radove karakterišu zanimljive forme i raznolikost kolorita sto ilustracije čini savršenim detaljem u svakom enterijeru. Štampa ih u različitim dimenzijama i na različitim podlogama. Vrlo brzo postale su popularne među onima koji tragaju za modernim dizajnom i zele da svoj životni ili radni prostor oplemene i personalizuju.

Svi proizvodi prodavca: Zarko_Tosev

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina -
Dimenzije -
Tehnika štampe

Papir – 180g/m², Mat folija na tabli debljine 5mm, Slikarsko platno (Canvas)

Format

30x40cm, 45x60cm, 52x70cm, 60x80cm