Tatooine – Nucleart

RSD 2,000.00

Uramljeni ručno rađeni set, gvaš tehnika.

Opis

Tatuin planeta i prizor dvostrukog zalaska sa ove planete (fanart).

Materijali:

  • gvaš na 300g papiru
  • ramovi su od lesonita iz RK Ikea
  • veći ram: 21 x 30 cm
  • manji ram: 12,5 x 17 cm

Dodatne informacije

Težina 06 kg
Dimenzije 30 × 21 × 8 cm

Nucleart

Dobrodošli u izlog jedne nuklearne naučnice, koja osim čistih oblika izvora energije čitav život voli da crta.
Kao što sam naziv moje prodavnice kaže, Nucleart je lični vid spajanja svih mojih znanja i interesovanja. Upravo zbog toga, ovde se mogu naći radovi inspirisani najrazličitijim pojmovima: kako kosmosom i cvetićima, tako i nuklearnom fuzijom i omiljenim stihovima EKV-a.
Osim crtanja i nauke fanatično volim reciklažu, zbog čega se trudim da radovi i pakovanja budu maksimalno ekološki prihvatljivi. U razgovoru sa dobrim ljudima iz kompanija koje na godišnjem nivou bacaju velike količine neiskorišćenog papira, sklopila sam dogovor o preuzimanju istih. Srećna sam kada papiru dam novi sjaj i funkciju. U skladu sa tim, sve čestitke pravim od reiskorišćenih materijala, kao i pojedine radove, koji su u opisu naznačeni sa ”low waste”.
Za kraj predstavljanja ostavila sam najvažniji aspekt mog rada: kupovinom bilo kog Nucleart proizvoda donirate 10% od ukupnih prihoda u humanitarne svrhe. Prodaja koja je do sada ostvarena je pomogla finansiranje inkubatora za prevremeno rođene bebe u Srbiji, kao i pomoć porodicama koje su u teškoj zdravstvenoj i finansijskoj situaciji.

Radujem se našoj saradnji,

Teodora

Svi proizvodi Nucleart

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Slanje Vaših porudžbina se vrši putem usluga Post Express-a. Cenovnik možete naći na linku: <a href="http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp">http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp</a>

Reklamacije

U slučaju oštećenja proizvoda prilikom transporta, moguće je izvršiti reklamaciju uz priložen dokaz o oštećenju. U tom slučaju prodavac pokriva troškove transporta.

Vraćanje i zamena

Zamena proizvoda je moguća o trošku kupca, dok vraćanje nije moguće.

Pitanja i odgovori

You are not logged in

Možda će vam se svideti …

Kosmos- Nucleart
RSD 3,000.00
Prodavac Nucleart