Tkani jastuk Marija Handmade

2.600 RSD

Tkani dekorativni unikatni jastuk Marija Handmade

Svi proizvodi prodavca: Marija_Handmade
Prijavi nepravilnost
Kategorije:,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Tkani dekorativni unikatni jastuk Marija Handmade izradjen od pamuka i konolje, bojen prirodnim pigmentima.

Dostupan u dimenzijama:

manji, visina 35cm x širina 50cm

veći, visina 40cmx širina 60cm

Slanje paketa

Isporuka na teritoriji Srbije vrši se Post express kurirskom službom. Rok za dostavu je 2 do 15 dana (ukoliko za Vas pravimo nov komad). Troškovi dostave snosite Vi kao primalac a iznos zavisi od težine paketa. Za više informacija o ceni poštarine posetite sajt Post Express-a ili pogledajte njihov kalkulator troškova ovde.  Isporuka van Srbije se vrši DHLom a cena isporuke zavisi od veličine paketa i mesta dostave. Za tačne informacije nas kontaktirajte na email: marijahandmade.radnja@gmail.com

Reklamacije

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom, u pogledu nedostataka u izradi, možete nam  izjaviti reklamaciju u skladu sa članom 56. Zakona o zaštiti potrošača i poslati nam istu na e-mail: marijahandmade.radnja@gmail.com odnosno lično na navedenim adresama u Beogradu i u Šapcu. Obaveštenje o reklamaciji ćete dobiti putem elektronske pošte, u roku od 8 dana, počev od dana prijema, a konkretna reklamacija će biti rešena u roku od 15 dana, počev od dana podnošenja iste.

Vraćanje i zamena

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom u pogledu veličine, boje i izgleda, možemo vam ga zameniti za odgovarajući proizvod u istoj vrednosti ili uz doplatu ukoliko se odlučite za skuplji proizvod. Ukoliko smo vam odredjeni proizvod radili po specijalnoj meri i želji, takav proizvod nažalost nije moguće vratiti. Sve troškove slanja robe prilikom vraćanja i zamene (ukoliko ne možete da dodjete lično na naše adrese) snosite Vi kao kupac.

Marija_Handmade

Marija Ivanković Jurišić je dizajnerka tekstila i vlasnica tkačkog ateljea Marija handmade, koji postoji više od 10 godina. Opus ateljea Marija Handmade predstavlja rezultat Marijinog istraživanja tradicionalnih tehnika ručnog rada u sprezi sa folklornim motivima Srbije i njihovom stilizacijom na klasičnim konstrukcijama odevnih I upotrebnih tekstilnih predmeta.

Dobitnica je priznanja “Cvet uspeha za ženu zmaja”  kao I priznanja Evropske Mreže Preduzetništva (European Entrepreneurship Network) za uspešno učešće u medjunarodnim programima u tekstilu.

Atelje Marija handmade poseduje Sertifikat izdat od strane Ministarstva finansija i privrede Republike Srbije, da se predmeti Marija handmade izrađuju ručno i smatraju proizvodima od umetničke i zanatske vrednosti, odnosno proizvodima domaće radinosti

 

Marija Handmade radi na osnaživanju I popularizaciji ženskog preduzetništva, angažujući žene iz teže zapošljivih kategorija u ovaj vid socijalnog preduzetništva.

 

“Za tkanje našeg tekstila koristimo prirodna vlakna vune, pamuka, svile, konoplje i lana. kao I ručno farbana prediva pigmentima iz začinskih biljaka, od kojih nastaju unikatni modni detalji, i kućni tekstil. Naša misija je da Vam ponudimo tkanine u kojima koža diše, a telo se najlepše oseća. Pažljivo biramo svaku nit kako bi nastale tkanine dovoljno dobre da Vas dodirnu. Tkanje, pletenje, šivenje, bojenje…mi zaista volimo svaki korak dok ovim stvarima udahnjujemo život. Svako putovanje, svaka avantura, svaka lekcija koju smo naučili u životu, od detinjstva u Srbiji, preko modnih revija u Šapcu, Beogradu, Parizu, Bernu, Hagu I Sidneju, govori o tome ko smo mi, I šta radimo. Zapamtite zauvek da unikatni komadi nisu stvoreni da prekriju, već da se stope sa Vašim telom. Kupujte manje, ali birajte bolje da vam traje duže.

Budite SNAŽNA i VELIČANSTVENA! Budite iznad svih onih stvari o kojima ostali brinu.

Budite ORIGINALNA! STVARNA! ISKRENA! SVESNA! POUZDANA!

Tradicionalna, ali ne staromodna! Ponosna, ali ne nadmena! Brižna, ali ne nametljiva!

Budite MHM DAMA!

Marija Ivanković Jurišić “

Svi proizvodi prodavca: Marija_Handmade

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.