Trpezarijski sto ”ENERGY” Flame Furniture

RSD 206,200.00

Trpezarijski sto Energy od hrasta

1 na zalihama ( može da se naruči na zahtev)

Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , , ,

Opis

Trpezarijski sto Energy izrađen je od hrastovog drveta i od metalnih nogu  u dimenzijama š.220cm/d.90cm/v.75

Dodatne informacije

Težina 50 kg
Dimenzije 220 × 90 × 75 cm

Flame_Furniture

FLAME FURNITURE INC. JE ARTIZANSKI(UMETNIČKO-ZANATSKI) KOLEKTIV IZ BEOGRADA,SRBIJA. VEĆINA NAŠIH PRIMERAKA IZVEDENA JE RUČNIM RADOM, ZASNOVANOM NA PRINCIPIMA POŠTENE TRGOVINE. MI KORISTIMO MASIVNO DRVO IZ OBNOVLJIVIH IZVORA, I HRASTOVINU RECIKLIRANU IZ SRPSKIH SEOSKIH KUĆA STARIH VIŠE OD STO GODINA. KOMADI DRVETA SU TRETIRANI ISKLJUČIVO PRIRODNIM ULJIMA I VOSKOM, KOJI ISTIČU ORGANSKU LEPOTU DRVETA. MI TAKOĐE SARAĐUJEMO SA UMETNICIMA I DIZAJNERIMA IZ CELOG SVETA, STREMEĆI DA DOSEGNEMO MIKSTURU SENZIBILNOSTI RAZLIČITIH KULTURA, I DA PROIZVEDEMO JEDINSTVENE PRIMERKE NAMEŠTAJA KOJI ISIJAVAJU STRAŠĆU.

Svi proizvodi Flame_Furniture

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Isporuka paketa na teritoriji Beograda vrši se o našem trošku. Za porudžbine izvan  Beograda  isporuka je moguća po dogovoru.

Reklamacije

Življenje sa ručno pravljenim nameštajem od punog drveta je posebna vrsta života, mi stojimo iza našeg nameštaja i njegove izrade. Za naše proizvode garantujemo u vremenskom rasponu od dve godine u pogledu  problema vezanih  za njihovu izradu. Mi ćemo vrlo rado popraviti sve zanatske defkte i dati Vam savete u vezi organskih ploča, ali nemamo kontrolu nad kretanjem drveta kao ni nad fizičko-mehaničkim oštećenjima koja nastaju usled korišćenja proizvoda. Tražićemo na uvid fotografije Vašeg komada kako bi nam to pomoglo da precizno utvrdimo problem koji imate sa njim.

Vraćanje i zamena

Zamena proizvoda je moguća uz prethodni dogovor.

Pitanja i odgovori

You are not logged in