Two devils box (12/20 flašica)

RSD 2,700.00RSD 4,000.00

Two devils je British IPA tip piva. Bakarne je boje, srednje bogatog tela kojim dominiraju sladne arome biskvita, orašastih plodova i lagane karamelne note, kao i ukus hleba.

Poništi
Prodavac Tchardak brewery
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , SKU: N/A

Opis

Two devils je bogato zahmeljeno pivo, sa svojom prepoznatljivom gorčinom pri prvom gutljaju, a zatim se dešava ekspozija ukusa citrusa, tropskog voća i cvetnih aroma, koji potiču od najplemenitijih sorti hmelja.

Dodatne informacije

Težina -
Box

6 flašica, 12 flašica, 20 flašica

Tchardak brewery

Bio jednom jedan čardak, u kome su dva prijatelja godinama kuvala pivo za sebe i njima bliske ljude.

Nakon višegodišnjeg homebrewerskog iskustva, odlučili su da strastvenim pivopijama ponude kraft pivo vrhunskog kvaliteta, kuvano od najkvalitetnijih sirovina i u strogo kontrolisanim uslovima. Tako je nastala Tchardak pivara.

Tchardak piva se oslanjaju na britansku, belgijsku i francusku školu. U ponudi su dve vrste piva: Two devils – British IPA tip piva i Ciao Ciao – Summer Ale letnje pivo.

Svi proizvodi Tchardak brewery

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Vaša porudžbina će biti obrađena u naredna dva radna dana od prijema. Robu šaljemo kurirskom službom Post express. Na dan uručenja pošiljke primićete SMS od kurirske službe. Težina paketa je: 6 flašica – 3,5 kg 12 flašica – 7 kg 20 flašica – 11 kg Cenovnik usluga Post express-a možete pogledati ovde: http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

Reklamacije

Ukoliko primetite da je pošiljka oštećena, potrebno je da je odmah reklamirate kuriru. Ukoliko prilikom raspakivanja paketa primetite da je kutija vlažna ili da pivo curi, molimo Vas da slikate sve faze raspakivanja, tako da se vidi da je pivo oštećeno u transportu. Mi ćemo Vam besplatno poslati onoliko flaša koliko je oštećeno. Reklamacije možete slati na pivo@tchardak.com

Vraćanje i zamena

Prodavac nije uneo pravila.

Pitanja i odgovori

You are not logged in