Ultima Vez – Mamut

RSD 2,500.00

Ručno izvezen rad sa motivom skeleta mamuta u đerđefu prečnika 15 cm

Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, ,

Opis

Kikinda je poznata po značajnom paleontološkom otkriću: skelet mamuta pronađen je pre dvadesetak godina (sačuvano je preko 90% koštane mase) i izložen je u okviru stalne postavke Narodnog muzeja Kikinda. Ovaj vez može biti vaš ultimativni kikindski suvenir, a i ovako je prilično kul, zar ne? 🙂

Dodatne informacije

Težina 03 kg

Ultima_vez

ultima vez špan. poslednji put

Svaki naš vez je unikatan – ručno rađen prvi i poslednji put. Ideja vodilja našeg brenda je da nikad ne ponavljamo radove jer želimo da vaš ultima vez bude samo vaš i potpuno jedinstven. Ali, priznajemo, ne ponavljamo ih i zato što šabloni ubijaju zabavu. 🙂

Mi smo sestrinski duo iz Kikinde i pristupamo staroj tehnici veza na moderan način. Sve je 100% naših dva-para-ruku delo, uključujući i dizajn. Vez dolazi sa đerđefom koji ima ulogu rama, tako da je odmah spreman da ukrasi vaš prostor. Od početka 2020. godine u ponudi imamo i punch needle tapiserije – ultima punch!

Svi proizvodi Ultima_vez

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Pakete šaljemo PostExpress-om u roku od 1-2 dana od primljene narudžbine, a uplate se vrše pouzećem. Paketi su dobro upakovani, a šaljemo ih danas za sutra do 19h (osim ako ne naglasite drugačije).

Reklamacije

Reklamacije prihvatamo samo u slučaju da je rad oštećen tokom transporta, i preuzimamo na sebe trošak poštarine za vraćanje rada.

Vraćanje i zamena

Zamena rada nije moguća. Reklamacije prihvatamo samo u slučaju da je rad oštećen tokom transporta, i preuzimamo na sebe trošak poštarine za vraćanje rada.

Pitanja i odgovori

You are not logged in