Ultima Vez – Pejzaž

RSD 3,200.00

Tapiserija veličine 19cm rađena punch needle tehnikom

Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , ,

Opis

Naš ultima punch prvenac, dekorativni pejzaž koji savršeno krasi bilo koji kutak vašeg doma.

Dodatne informacije

Težina 03 kg

Ultima_vez

ultima vez špan. poslednji put

Svaki naš vez je unikatan – ručno rađen prvi i poslednji put. Ideja vodilja našeg brenda je da nikad ne ponavljamo radove jer želimo da vaš ultima vez bude samo vaš i potpuno jedinstven. Ali, priznajemo, ne ponavljamo ih i zato što šabloni ubijaju zabavu. 🙂

Mi smo sestrinski duo iz Kikinde i pristupamo staroj tehnici veza na moderan način. Sve je 100% naših dva-para-ruku delo, uključujući i dizajn. Vez dolazi sa đerđefom koji ima ulogu rama, tako da je odmah spreman da ukrasi vaš prostor. Od početka 2020. godine u ponudi imamo i punch needle tapiserije – ultima punch!

Svi proizvodi Ultima_vez

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Pakete šaljemo PostExpress-om u roku od 1-2 dana od primljene narudžbine, a uplate se vrše pouzećem. Paketi su dobro upakovani, a šaljemo ih danas za sutra do 19h (osim ako ne naglasite drugačije).

Reklamacije

Reklamacije prihvatamo samo u slučaju da je rad oštećen tokom transporta, i preuzimamo na sebe trošak poštarine za vraćanje rada.

Vraćanje i zamena

Zamena rada nije moguća. Reklamacije prihvatamo samo u slučaju da je rad oštećen tokom transporta, i preuzimamo na sebe trošak poštarine za vraćanje rada.

Pitanja i odgovori

You are not logged in

Možda će vam se svideti …